Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon sergilediği performansla Avrupa kulüplerini peşine takan Ozan Tufan'a bir talip daha çıktı.

Orta sahadaki dinamizmi ve uzaktan attığı gollerle Avrupa kulüplerinin dikkatini üzerine çeken Ozan için Sarı Lacivertli kulübe de transfer teklifleri gelmeye başladı.

Bu tekliflerden birinin Fransız devi Olympique Lyon'dan geldi.ği iddia edildi.

Fransız basını, Lyon'un Sportif Direktörü Juninho Pernambucano'nun, Ozan Tufan için ilk teması gerçekleştirdiğini öne sürdü.

Foot Mercato'da yer alan habere göre; Brezilyalı efsane futbolcu Juninho, Ozan'ın transferi için 13 milyon euroyu (yaklaşık 134 milyon lira) gözden çıkarmış durumda.

Fenerbahçe yönetiminin ise 26 yaşındaki yıldız için 20 milyon eurodan az olan hiçbir teklife sıcak bakmadığı ifade ediliyor. Haberin detaylarında ayrıca, Ozan'ın geçen sezon Süper Lig'de 6 gol 10 asistlik performansıyla göz doldurduğu da belirtildi.

Öte yandan Ozan Tufan, EURO 2020'ye büyük umutlarla giden A Milli Takım'da patlama yapması beklenen oyuncuların başında geliyordu. Fenerbahçe yönetimi, turnuvada sergileyeceği performansla Ozan'ın değerini artırmasını umarken, A Millilerin başarısız performansı sonrası büyük hayal kırıklığı yaşandı.

Kaynak: Fotomaç