Tecrübeli oyuncunun yıllık ücretinden kurtulmayı planlayan Fenerbahçe'nin 1 milyon Euro da ekstra bonservis ücreti alacağı ortaya çıktı. Ancak Diego Ribas'ın ise ülkesine dönmek istediği ve Katar'dan gelen teklife sıcak bakmadığı vurgulandı. Diego'nun, FenerbahçeYönetimi'nden bonservisini bedelsiz istediği ortaya çıktı. Yönetim Diego Ribas'ın menajeri olan babası Djair Ribas'ı İstanbul'a çağırdı. Yönetim, Djair Ribas'tan Diego Ribas'ın Katar'dan gelen transfer tekliflerini değerlendirmesini istedi.

YOKSA KRASİC GİBİ A2 TAKIMINA GÖNDERİLECEK

Diego'nun Katar'a gitmemekte direnmesi halinde Fenerbahçe Yönetimi'nin Brezilyalı oyuncuyu A2 takımına göndereceği belirlendi. Fenerbahçe'nin Diego'nun menajeri olan babasına "Ya Katar'a gider. ya da 1 yıl A2 takımında oynar. Artık onu takımda istemiyoruz" denilecek. Bilindiği gibi Krasic de gelen teklifleri değerlendirmemiş, Fenerbahçe yıldız futbolcuyu A2 takımına göndermişti. Ancak Krasic'in yıllık 2 milyon Euro'luk alacaklarını da gününde ödemek zorunda kalmıştı.

TARAFTAR ARTIK 10'U İSTEMİYOR

İki yıl önce çok büyük umutlarla transfer edilen Diego Ribas beklentileri karşılayamadı. Fenerbahçeli taraftarlar, geçen sezon iyi mücadele etmediği için sık sık protesto ettiği Brezilyalı futbolcunun artık takımda kalmasını istemiyor...

Kaynak : Takvim