Fenerbahçe, milli aranın ardından cumartesi günü ligde Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda karşılaşacak. Maç oynanacağı sırada şehirde hava sıcaklığının 20 derece olması bekleniyor. Fenerbahçe, bu karşılaşmadan sonra ise 26 Kasım Perşembe günü Molde'ye konuk olacak.

20 DERECE FARK

Mücadelede 0 derece sıcaklıkta oynanacak! 4 gün arayla 20 derece sıcaklık farkıyla iki maça çıkacak olan Fenerbahçe'de Pereira bu durumun oyuncular üzerinde yaratacağı olumsuz etki nedeniyle endişeli. Portekizli teknik adam, bu etkinin en aza indirilmesi için sağlık heyetiyle koordineli bir çalışma gerçekleştirecek. Sarı-Lacivertli oyuncuların sıcaklık değişimine alışması için Molde yolculuğunun 1 gün erken olarak, salı günü gerçekleştirilebileceği öğrenildi.

MOTİVASYON KORKUSU

Vitor Pereira'yı düşündüren bir diğer konu ise milli maçlar... Portekizli teknik adam, milli araların takıma olumsuz yansıdığına dikkat çekerek, "Gönderdiğimiz oyuncuların sakatlanma riski beni her zaman korkutmuştur. Aynı zamanda oyuncularım başka hedefe de kilitlendikleri için döndüklerinde konsantrasyonları bozuluyor. Bu durum da ertesi hafta oynanacak maçlarda motivasyon sorunu olarak etkisini gösteriyor" diye konuştu.