YÖNETİM TRANSFERİ ÇOK İSTİYOR
31 yaşındaki Ramires 2016 yılında Chelsea'den transfer olduğu Jiangsu takımında kadro dışı bırakıldı. Sambacı'nın son maçını yaklaşık 1 yıl önce oynaması kafa karıştırsa da yönetim bu transferi istiyor.
YANAL'IN SİSTEMİNE UYGUN
Orta sahada hem defansif hem de ofansif roller üstlenebilen Ramires, Ersun Yanal'ın sisteminde kilit isim olabilecek bir yıldız... Fenerbahçe yönetimi bu nedenle transfer için oldukça ısrarcı davranacak.
ÇİN'DEN AYRILMA KARARI ALDI
Brezilyalı yıldızın da kesin olarak Çin'den ayrılma kararı alması transferi kolaylaştıracak... Ancak Ramires'e özellikle İspanya ve İtalya'dan talipler olması da Fenerbahçe yönetimini tedirgin ediyor.
Kaynak: Takvim
Fenerbahçe, Ramires'e kancayı taktı!
Ersun Yanal'ı göreve getirdikten sonra tamamen ara transfer dönemine yoğunlaşan Fenerbahçe'de isimler yavaş yavaş netleşmeye başladı... Sarı-Lacivertliler, kariyerini Çin'de sürdüren Brezilyalı ünlü orta alan oyuncusu Ramires'e kanca attı. Resmi görüşmelerin kısa süre içinde resmen başlaması bekleniyor.

YORUM EKLE
1
Ahmet Ercanlar: Ali Koç ile Emre Belözoğlu görüştü''
2
Ahmet Ağaoğlu ve Fikret Orman'dan derbi açıklaması...
3
Denizlispor yerini garantiledi !
4
Karşıyaka mücadeleden memnun !
5
Cesc geliyor, Hakan Çalhanoğlu gidiyor ! Yeni adresi...
6
Balıkesir'de gülen Darüşşafaka oldu!
7
Southampton yeni hocasıyla Arsenal'i yıktı!
8
Ajax çıldırdı! 8 gollü galibiyet...
9
Chelsea gaza bastı: Deplasmanda 3 puan!
10
Barış Alıcı için Galatasaray ve Başakşehir...
SON DAKİKA HABERLERİ
SAYFALARTüm Sayfalar
SIRADAKİ HABER