Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, savunmanın merkezi ve soluyla, hücum hattının kanatlarına takviye yapmak istediği ifade edildi.

Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Sarı Lacivertli takım, transferde işi sıkı tutuyor.

Savunmanın merkezi ve soluyla birlikte hücum hattının kanatlarına takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe bütçesinin büyük bir bölümünü buraya harcamayı hedefliyor.

Tecrübeli bir stoper ile bu sene savunmada yaşanan sorunu çözmek isteyen Sarı Lacivertli kulüp, sol beke de direkt olarak 11 oynayacak bir ismin yanı sıra onu yedekleyecek bir oyuncuyu da renklerine bağlamak istiyor.

Garry Rodrigues, Deniz Türüç ve Ferdi Kadıoğlu dışında kanat oyuncusu olmayan Fenerbahçe'nin transfer listesinde, hem sol hem de sağ kanat için birçok isim bulunuyor.

Özellikle hücum hattının sağ tarafı için önemli bir oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, sol kanada da Rodrigues kalırsa onu yedekleyecek bir isim alacak.

Sarı Lacivertli yönetiminin, forvete de alternatif baktığı ancak öncelikli transfer hedefleri arasında o bölgeyi tutmadığı belirtildi.

Kosovalı golcü Vedat Muriqi'nin satılması halinde yerini dolduracak bir santrfor alınacak.

Listesine Rus golcü Fedor Smolov'u ekleyen Fenerbahçe, harcama limitlerinin belli olmasının ardından elden çıkarılacak oyuncularla ilgili çalışmalara başlayacak.

Öte yandan Sarı Lacivertli yönetimin, sözleşmesi biten Mehmet Ekici ve Hasan Ali Kaldırım ile ilgili kararını henüz vermediği belirtildi.

Yönetim, iki oyuncuya da şu ana dek herhangi bir sözleşme uzatma teklifinde bulunmadığı çıkan haberler arasında.

Kaynak: TRT Spor