FENERBAHÇE SK: "3,5 + 1 YILLIK ANLAŞMA"


Sosyal medyadaki bu paylaşımların ardından kısa bir süre sonra Fenerbahçe Kulübü, "Çocukluk hayalin gerçek oldu. Şimdi Çubuklu için mücadele zamanı! Büyük Fenerbahçe ailesine hoş geldin Sadık Çiftpınar!" tweet'iyle transferin gerçekleştiğini ilan etti.

Sarı-laciverttli kulübün resmi açıklamasında "Kulübümüz, savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar ve kulübü Evkur Yeni Malatyaspor ile yapılan görüşmeler sonucunda futbolcunun bonservisiyle kulübümüze transferi konusunda anlaşma sağlamıştır. Bu bağlamda 1 Ocak 1993 doğumlu stoper ile 3,5+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Sadık Çiftpınar ile imzalanan sözleşmenin camiamıza hayırlı olmasını diliyor, futbolcumuza Çubuklu ile başarı ve şampiyonluklar diliyoruz." denildi.

''HAYALİNİ KURDUĞUM YERDEYİM''

Fenerbahçe'nin yeni transferi Sadık Çiftpınar, transfer olmasının ardından yaptığı açıklamada ise şu sözleri kullandı;

Buradaki sıcak karşılamadan dolayı Ali Koç, Semih Özsoy ve yönetici abilerime teşekkür etmek istiyorum. Evimde, yuvamda hissettirdiler. Ait olduğum yerdeyim, hayalini kurduğum yerdeyim. Sorumluluklarımın farkındayım. Yarından itibaren çok çalışmaya başlayacağım. Yetenekli bir takımımız var, el birliği ile bunu göstereceğiz. İç sahada ne kadar büyük taraftar kitlesine sahip olduğunu gösterdi Fenerbahçe. İnşallah camiamızı daha iyi yerlere getirerek taraftarları mutlu ederiz.

Mehmet Topal'a teşekkür etmek istiyorum. Eskiden beri tanıyorum. Volkan Demirel'i geçen sene tatilden tanıyorum. Diğer takım arkadaşlarımla tanışıp Puyol benzetmeleri çok güzel. Sadece oyunumla değil saha dışında gösterdiğim tavırla da buna layık olmaya çalışıyorum. Malatyaspor'un da benim üstümde ciddi yardımı var. Onlara da teşekkür etmek istiyorum. Hayallerimin peşinden gittim.''

MALATYASPOR'UN EN İSTİKRARLI İSMİ

Cezası nedeniyle 1 maçta takımdan uzak kalan Sadık Çiftpınar, sezonun ilk yarısında 16 müsabakada bin 422 dakika sahada kalıp takımın en istikrarlı futbolcusu olarak dikkati çekti.