Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynadığı ikinci hazırlık maçında Spor Toto Süper Lig takımlarından bu akşam Sivas 4 Eylül Stadı'nda Sivasspor ile yapilan hazırlık maçında son dakikada attığı gol ile bu karşılaşmadan 3:2 galip ayrıldı. Fenerbahce, Fabiano Ribeiro, Şener Özbayraklı, Abdoulaye Ba, Michal Kadlec, Hasan Ali Kaldırım, Josef De Souza, Raul Meireles, Diego Ribas, Alper Potuk, Miroslav Stoch, Moussa Sow onbiri ile karşılaşmaya başladı. 
Ilk yarının 14´üncü dakikasında Abdoulaye Ba´nın kaydettiği gol ile Fenerbahçe 1-0 öne geçti. Bu dakikalarda üstün oynayan Fenerbahçe, golü atan Abdoulaye Ba´nın 27´inci dakikada yaptığı kısa mesafeden kalaciye pas hatasını af etmeyen Sivasspor´un golcüsü Batuhan Karadeniz, attığı gol ile maça 1-1 eşiklik getirdi. Bu golden 3 dakika sonrasında yapılan ortada topa yanlış çıkan Fabiano Ribeireo´nun hatasını af etmeyen Batuhan Karadeniz, kafa ile attığı gol ile takımını Fenerbahçe karşısında 2:1 öne geçirdi.
Ikinci yarıya baskılı başlayan Fenerbahçe birçok pozisyonda golü bulamayinca, Teknik Direktör Vitor Pareira oyuna dahil olup, maçın 60´dakikasında 6 değişiklik birden yaptı. Oyuna dahil olanlar: Simon Kjaer, Bruno Alves, Gökhan Gönül. Caner Erkin, Nani ve genç Uygar Mert Zeybek.
Bu değisikliklerden sonra daha üstün oynayan Fenerbahçe aradığı golü 74´üncü dakikada buldu. Genç Uygar´ın çalımlarından sonra topu sol köşeye gönderdikten sonra maça eşitlik geldi. Maçın son anlarında Nani´nin kullandığı serbest vuruşunda, kalecinin yaptığı hatayı Bruno Alves af etmedi. Kaleciden dönen topa dokunan Alves, Fenerbahçeye 3-2´lik galibiyet golünü getirdi.
Bu maçtan sonra Fenerbahçe yaptığı iki hazırlık maçından da galip ayrıldı.
Sarı-lacivertliler ilk hazırlık maçında İran 1. Lig takımlarından Zob Ahan'ı  7-0  mağlup etmişti.