FENERBAHÇE O YILDIZ İÇİN BİR KEZ DAHA DÜĞMEYE BASTI

Sarı lacivertliler, geçtiğimiz transfer sezonunda da kadrosuna katmak istediği ancak transferi yılan hikayesine dönen Roma'nın sol beki Aleksandar Kolarov konusunda bir kez daha düğmeye bastı.

Daha önce Sırp futbolcu ile prensip anlaşmasına varan ve tecrübeli isimle her konuda anlaşan Fenerbahçe, ocak ayında Kolarov ile bir ön sözleşme imzalayacak.

DEVRE ARASINDA İMZALAYACAK, SEZON SONUNDA GELECEK

FIFA kurallarına göre sözleşmesi sona eren bir oyuncuyla devre arasında ön sözleşme imzalanabiliyor. Ancak oyuncu, sözleşme imzaladığı takıma ancak sezon sonunda gidebiliyor. Sarı lacivertliler, bu kuralı kullanarak Roma'nın dünyaca ünlü yıldızını renklerine katmanın peşinde.

Öte yandan Aleksandar Kolarov'un da Fenerbahçe ile olan anlaşmasından dolayı, hiçbir kulüple transfer için görüşmediği ve Roma ile olan sözleşme uzatma görüşmelerine de katılmadığı gelen haberler arasında.

Fenerbahçe, Kolarov ile devre arası anlaşıp, Ocak'ta imzayı attıracak ve dünyaca ünlü sol bek gelecek sezon sarı lacivertli formayla taraftarların karşısına çıkacak.

BU SEZON 7 MAÇTA 4 GOLE KATKI SAĞLADI

İtalya Serie A'da mücadele eden Roma'da bu sezon 7 karşılaşmaya çıkan başarılı futbolcu, söz konusu maçlarda 1 gol kaydedip, 3 de asist yaptı.

Kadrosunda sol bek mevkisinde yalnızca Hasan Ali Kaldırım bulunan Fenerbahçe, bu isimden de temmuzun sonundan beri yararlanamıyor. Sarı lacivertli ekip, Hasan Ali Kaldırım'ın yokluğunda bu süreye kadar sol bekte Isla'yı, Dirar'ı denemiş ama oynayan futbolculardan istediği verimi alamamıştı

Kaynak:Asist Analiz