KİMLER DEVAM EDECEK?

Yönetim, kadroya takviye için çalışmlarını sürdürürken, diğer taraftan da sözleşmeleri sona erecek olan oyunculardan devam edip etmeyecekleri olan futbolculara da karar vermeye çalışıyor.

Sarı lacivertli ekipte sezon sonunda tam 9 futbolcunun sözleşmeleri sona eriyor. Erten Ersu, Mauricio Isla, Nabil Dirar, Adil Rami, Hasan Ali Kaldırım, Tolga Ciğerci, Ozan Tufan, Mehmet Ekici, Emre Belözoğlu gibi isimlerin sözleşmeleri 2020 yılının Haziran ayında sona erecek ve Fenerbahçe yönetimi de sözleşmeleri biten bu 9 oyuncu için yol haritasını belirlemiş durumda.

Teknik Direktör Ersun Yanal ve sarı lacivertli teknik heyetin raporu doğrultusunda sözleşmeleri biten 9 oyuncudan Hasan Ali Kaldırım, Mauricio Isla, Ozan Tufan, Tolga Ciğerci ve Nabil Dirar ile tekrar masaya oturma kararı alan Fenerbahçe'nin, bu oyuncuların menajerlerine de çağrıda bulunarak 'Sözleşme görüşmelerine şimdiden başlayalım' mesajını verdiği kaydedildi.

2 FUTBOLCUYLA YOLLAR AYRILACAK

Transfer sezonunda Marsilya'dan bedelsiz bir şekilde kadroya katılan ve neredeyse sahaya dahi çıkmayan ve bu yüzden de hayal kırıklığı yaratan Adil Rami ve sarı lacivertli ekibin 28 kişilik Süper Lig kadrosuna dahil etmediği Mehmet Ekici konusunda da Fenerbahçe teknik heyeti olumsuz rapor verdi. Sarı lacivertli ekip, bu iki futbolcuya sözleşme yenileme görüşmelerine başlamayacak.

Sakatlığı sebebiyle uzun süre sahalardan uzak kalan ve ilk defa geçtiğimiz günlerde takımla birlikte çalışmalara başlayan Erten Ersu konusunda da sezon sonunda karar verilecekken, 39 yaşındaki Emre Belözoğlu konusunda da sarı lacivertli yönetim, oyuncuya ilginç bir teklifle gidecek.

EMRE BELÖZOĞLU İÇİN FARKLI BİR FORMÜL

Sezon sonunda futbolu bırakmayı düşünen Emre Belözoğlu ile görüşecek olan yönetim, oyuncuyla birlikte jübilesinden sonra bir kariyer planlaması yapmayı düşünüyor.

Yapılacak olan bu görüşmede, tecrübeli orta saha oyuncusunun kariyerine antrenör olarak mı yoksa daha profesyonel bir kimlikle mi devam edeceği masaya yatırılacak. Ardından kararını veren Emre Belözoğlu da, kariyer planlamasındaki düşüncesine göre Fenerbahçe ile resmi sözleşmeye imza atacak.

Kaynak:Asist Analiz