Udoh “Çok heyecanlıyım. Fenerbahçe formasını sahada ve saha dışında temsil etmem için bana verilen bu fırsattan dolayı kendimi oldukça heyecanlı hissediyorum. Ailem benim için çok önemli ve onlardan uzun süreliğine ayrı kalacağımdan ötürü onları da özleyeceğimi söyleyebilirim” dedi.

Euroleague’de oynayacak olmanın önemine de değinen Udoh “Euroleague organizasyonunun NBA’dan sonra gelen en üst seviye turnuva olduğunu biliyorum. Euroleague’de atmosfer ve enerji hep en üst düzeyde oluyor. Bu turnuvada oynayacak olmaktan dolayı heyecanlıyım ve takımımla birlikte bu organizasyonda şampiyonluğa ulaşmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe formasıyla ulaşmak istediği hedeflerden de bahseden Udoh “Takımıma, elimden gelen her şekilde yardım etmeye çalışacağım. Parkeye enerji getirmek ve bu sayede taraftarları heyecanlandırmak istiyorum. Fenerbahçe’nin en iyi taraftarlara sahip olduğunu duydum ve onların karşısında basketbol oynamak için sabırsızlanıyorum. Bence takımımızın hedefi Euroleague ve Türkiye Ligi’ni kazanmak olacaktır” dedi.

Son olarak taraftarlara mesaj ileten Ekpe Udoh “Onlarla tanışmak sabırsızlanıyorum ve bu harika taraftarların önünde basketbol oynayacak olmaktan ötürü çok heyecanlıyım” sözlerini kullandı.