Fenerbahçe kulübü yarın akşam oynanacak olan Beşiktaş derbisine taraftarının nasıl gideceğini duyurdu. Beşiktaş'la oynanacak maçı izleyecek Fenerbahçeli taraftarlar yarın 15.30'da otobüslerle Ülker Stadı'ndan Vodafone Arena'ya gidecek

Fenerbahçe Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda yarın Beşiktaş'la oynayacakları derbi maç için sarı-lacivertli taraftarların Vodafone Arena'ya gidiş güzergahını açıkladı.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, İl Spor Güvenlik Kurulu tarafınca alınan kararlar doğrultusunda, taraftarlar, kulübün tahsis edeceği otobüslerle saat 15.30'da Ülker Stadı'nın önünden Dolmabahçe'ye hareket edecek.
Sadece Passolig kartlarında bilet olan taraftarların otobüslere alınacağı vurgulanan açıklamada, güvenlik önlemlerinden de bahsedildi. Otobüslerde çıkacak herhangi bir maddi hasar durumunda buna neden olan taraftar hakkında 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun uyarınca hukuki işlem yapılacağı kaydedildi.
Açıklamada ayrıca, taraftarlara sadece takımı desteklemeleri yönünde uyarıda da bulunularak, "Vodafone Arena'da takımımızı destekleyecek olan taraftarlarımızdan hassasiyet bekliyor, Fenerbahçe taraftarına yakışır bir tutum sergilemelerini ve maç boyunca takımımızı var gücüyle desteklemelerini rica ediyoruz." denildi.
Vodafone Arena'da saat 20.30'da başlayacak derbide yaklaşık 2 bin Fenerbahçe taraftarının olması bekleniyor.