Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Rusya'da Zenit'in konuğu oluyor. Zenit - Fenerbahçe rövanş maçını Azerbaycan kanalı CBC Sport şifresiz olarak yayınlayacağını açıkladı.

21 Şubat Perşembe günü St. Petersburg şehrindeki Krestovskiy Stadyumu'nda oynanacak Zenit - Fenerbahçe maçı saat 20.55'te başlayacak. Zenit - Fenerbahçe maçını beIN Sports 1'den canlı izleyebilirsiniz.

Zenit - Fenerbahçe maçını uydudan şifresiz veren kanallar

Bunun yanında Zenit - Fenerbahçe maçını şifresiz olarak Azerbaycan kanalı CBC Sport'tan da izleyebilirsiniz. 

İki takım arasında oynanan ilk mücadeleden temsilcimiz Fenerbahçe, 1-0 galip ayrılarak tur için avantajlı bir skor elde etmişti.

Fenerbahçe, Zenit karşısında hangi skorlarla tur atlar?

Fenerbahçe, ilk maçı 1-0 kazandığı için alacağı her galibiyet ve beraberlikte tur atlayan taraf olacak. Bunun yanında Fenerbahçe, Zenit karşısında alacağı gollü tek farklı mağlubiyetlerde de tur atlayacak. Örneğin 2-1, 3-2, 4-3.... Ancak temsilcimiz rakibine 2 veya daha farklı skorla mağlup olması durumunda UEFA Avrupa Ligi'ne veda edecek.

Fenerbahçe'yi -12 derece bekliyor

Bu arada Zenit - Fenerbahçe maçının oynanacağı St. Petersburg şehrinde kış kendini fazlasıyla hissettiriyor. Meteoroloji tahminlerine göre St. Petersburg'da hava sıcaklı Perşembe günü -6 olacak. En düşük sıcaklık ise -12 olarak öngörülüyor.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi kadrosu

Volkan Demirel, Harun Tekin, Erten Aksu, Hasan Ali, Isla, İsmail Köybaşı, Şener, Neustädter, Skrtel, Sadık Çiftpınar, Mehmet Topal, Victor Moses, Tolgay Arslan, Ayew, Valbuena, Jailson, Eljif Elmas, Alper Potuk, Frey, Slimani, Benzia.

Tolgay Arslan sevinci

Bu arada daha önce sakatlığı nedeniyle 1 ay oynamayacağı iddia edilen Tolgay Arslan, Zenit ve Beşiktaş maçları öncesinde idmanlara başladı. Pazartesi günü takımla çalışan Tolgay Arslan'ın Ersun Yanal'ın görev vermesi halinde Zenit maçında sahada olacağı belirtildi.



Kaynak:Fotospor