Rekabetin gün geçtikçe kızıştığı espor sektöründe işler Fenerbahçe Spor Kulübünün dahil olması ile dahada kızışacak gibi gözüküyor.E-spor severleri heyecanlandıracak bir büyük adım da Fenerbahçe Spor Kulübü'nden geliyor. Beşiktaştan sonra "Vadiye" inme kararı alan Fenerbahçe, vadinin tecrübeli ekiplerinden  Team Aurora'yı almak için girişimlere başladı, iki tarafın prensipte anlaştığı ve geriye sadece imzaların atılması kaldığı elimize ulaşan bilgiler arasında.

Türkiye'nin en büyük spor kulüplerinden biri olan Galatasaray'dan e-spor sektörüne hala herhangi bir atılım gerçekleşmez iken popüler kulüplerin tek tek vadiye inmesi Galatasaray taraftarlarınıda şüphesiz bir beklentiye sokacaktır. Ortalarda bu konuda dolaşan dedikodular da yok fakat Fenerbahçe'nin vadiye ineceği çok uzun süredir konuşuluyordu. Bunun da en büyük nedenlerinde biri Team Aurora'nın sahibi Doğan Dirim'in Fenerbahçe kongre üyesi olup Fenerbahçe yönetimi ile arasının yakın olmasıydı.

Fenerbahçe'yle artık anlaştı diyebileceğimiz Aurora ekibinin, Fenerbahçe'den nasıl destek alacağı şimdilik kesinleşmedi. Bildiğiniz gibi Beşiktaş e-spor Kulübü, Beşiktaş takımından sadece isim kullanım hakkı almış herhangi bir maddi destek talebi olmamıştı.Peki Fenerbahçe, Aurora'ya nasıl bir destek verecek, sadece isim hakkını mı verecek yoksa takıma maddi ve teknik destekler de verecek mi bunları ilerleyen günlerde göreceğiz? Şimdilik beklemede kalıyoruz.

Şampiyonluk Ligi'nin başarılı ekiplerinden  Team Aurora'yı önümüzdeki günlerde Fenerbahçe çatısı altında görmek isteyen takipçilerinin sayısıda bir hayli fazla diyebiliriz. İlerleyen günlerde ne tarz gelişmeler olacağını hep birlikte göreceğiz fakat günümüzün popüler kulüplerinin yavaş yavaş vadiye adım atması ile vadideki çekişmenin çok daha farklı boyutlara geleceği şüphesiz. 

Team Aurora'nın güncel kadrosunu aşağıda bulabilirsiniz.

 

Üst Koridor   Emircan ''Hioss'' Hazar
Ormancı   Lamine-Lounis ''Kanani'' Khouani
Orta Koridor   Mustafa ''Avenuee'' Atalay
Nişancı  Es Alejandro ''DarkSide'' Oyonate
Destek   Onur ''Zergsting'' Ünalan