Fenerbahçe kötü geçen sezonun ardından transfer sezonuna hızlı bir giriş yapmayı planlıyor. Sözleşmesi sona eren oyuncular ile yollarını ayıran Fenerbahçe transferde hata yapmak istemiyor. Peki Fenerbahçe transfer için hangi oyuncular ile temas kurdu? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Fenerbahçe transfer hamlelerinde son gelişmeler...

Fenerbahçe yeni szon öncesinde transfer çalışmalarına hız kazandırdı! Ara transferde milli futbolcu Mehmet Topal ile anlaşan Fenerbahçe'de şimdi gözler defans bölgesine yapılacak olan transferlerde! Peki Fenerbahçe transfer listesinde hangi isimler yer alıyor. Fenerbahçe transfer listesi ve merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'den Ben Arfa'ya resmi teklif

Fenerbahçe, Aatif ve Mehmet Topal'la anlaştıktan sonra transferde hız kesmiyor. Sarı-lacivertliler, Fransız yıldız Hatem Ben Arfa'ya da resmi teklifini yaptı. Nice'ten ayrılan Ben Arfa'ya bonservis bedeli olmadığı için Parsi Saint Germain'den Lyon'a kadar bir çok kulüpten transfer teklifi yağıyor. Fransız basını ise Ben Arfa'ya en iyi teklifin Fenerbahçe'den yapıldığını iddia etti.


Premier Lig'den Nani'ye talip

İngiliz kulüpleri, Euro 2016'da Fenerbahçeli Nani'yi yakın markaja aldı.

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Luis Nani, Euro 2016'da Premier Lig takımlarının yakın markajına alındı.

Milliyet'in haberine göre; Everton'ın yeni teknik direktörü Ronald Koeman, ilk olarak Nani'yi kadrosuna katacak ve bu transfer turnuva sona ermeden gerçekleşecek.

Nani'nin sözleşmesinde 8.5 milyon euroluk serbest kalma bedeli bulunuyor. Fenerbahçe ise yıldız oyuncusunu Çin'e satarak 8,5 milyon eurodan çok daha büyük bir bonservis geliri elde etmeyi planlıyor. (Fanatik)

Barça'dan Fenerbahçe'ye

Fenerbahçe'nin Gökhan Gönül'ün ayrılmasının ardından sağ beke Barcelona'dan Douglas'ı düşündüğü iddia edildi.. Sarı lacivertlilerin, 25 yaşındaki oyuncu için girişimlere başlayacağı öne sürüldü.

İspanyol Mundo Deportivo'nun da ön plana çıkardığı haberde Douglas'ın da yedek kalmaktan sıkıldığı ve oynayabileceği bir takıma gitmek istediği belirtildi.

Daniel Alves'in arkasında yedek bekleyen Douglas bu sezon sadece 3 karşılaşmada görev alabildi.

Salvio bekleyişi.

Arjantinli yıldıza, Avrupa’dan en iyi teklifi F.Bahçe yaptı Çin’e gitmezse genç yıldız sarı-lacivertliler’e “Evet” diyecek

Kanarya, elinden çıkarmayı düşündüğü Luis Nani'nin yerine Toto Salvio'yu istiyor. F.Bahçe çok iyi bir teklif sunduğu Arjantinli futbolcu için 'bekle-gör' taktiği uyguluyor. Ülkesine 20 günlük tatile giden 25 yaşındaki futbolcu, menajeri ve ailesiyle kafa kafaya verip karar almaya çalışıyor.



Uzakdoğu mu Samandıra mı?
Henüz genç yaşta Çin'den oldukça yüksek kontratlar alan Salvio, Avrupa piyasasından uzaklaşmaya karar verirse Uzakdoğu'nun yolunu tutacak. Ancak futbolu beşiği olan kıtada kalmayı düşünürse en iyi teklifi aldığı Fenerbahçe'ye transfer olacak. Benfica da Salvio'nun yerine Rosales'le ilgileniyor. (Fotomaç)

Vida’ya yakın takip

Sarı-Lacivertliler’in oyuncu izleme komitesi, Türkiye-Hırvatistan maçında Domagoj Vida’yı mercek altına aldı. 27 yaşındaki savunmacı hatasız futboluyla beğeni kazandı.

Fenerbahçe’nin gündemine giren son savunmacı Domagoj Vida olmuştu. Oyuncu izleme komitesinin teknik heyete önerdiği 27 yaşındaki futbolcuya Vitor Pereira onay vermişti.

Sarı-Lacivertliler, Vida’yı EURO 2016’da mercek altına aldı. Yıldız futbolcu, dün oynanan milli maçta Ay-Yıldızlılar’a karşı ilk 11’de görev yaptı. İzleme komitesi de Vida’yı izleyip oyuncu hakkında yeni rapor hazırladı.



Hırvatistan Teknik Direktörü Ante Cacic, savunmanın her bölgesinde görev yapabilen 27 yaşındaki oyuncuyu dünkü mücadelede stoper olarak oynattı. Vida, Türkiye karşısındaki performansıyla beğeni kazandı. Özellikle ilk yarıda Cenk’e neredeyse top göstermedi.

Fenerbahçe, turnuva sonrası Hırvat savunmacı için kulübü Dinamo Kiev’e 3 milyon Euro’luk (9.9 milyon TL) bir teklif yapmayı planlıyor. (Fanatik)

Gel bakalım Maicon.

Porto geçen sezon Sao Paulo'ya kiraladığı Maicon'u F.Bahçe'ye satmak için çalışıyor. Maicon'un menajeri Antonio Araujo, oyuncusunun Sao Paulo'da kalmak istediğini söylese de Porto, futbolcusuna "Sözleşmen biter bitmez geri geleceksin" talimatını verdi. Porto, son senesine girmeden Maicon'dan para kazanmayı hedefliyor..