Bu sezon Hasan Ali Kaldırım’a alternatif olabilecek bir sol bek almamanın bedelini ağır ödeyen Süper Lig ekibi Fenerbahçe, bu kez işi şansa bırakmamaya kararlı.

Uzun süredir bu mevkiye oyuncu arayan Sarı Lacivertli kulüp, kendilerini kanıtlamış iki isimde karar kıldı: 31 yaşındaki Ganalı futbolcu Kwadwo Asamoah ve 27 yaşındaki İsviçreli oyuncu Ricardo Rodriguez.

İki aday arasında öncelikle Asamoah’ı istediği iddia edilen Fenerbahçe yönetiminin, bu sezon sadece 11 maçta forma şansı bulabildiği için Serie A ekibi Inter’den ayrılma kararı alan Ganalı oyuncu için kesenin ağzını açtığı ifade edildi. 

Öte yandan Kanatlara ve forvete de takviye yapmayı planyalayan Sarı Lacivertli yönetimin en yüksek bütçeyi sol beke ayırdığı belirtildi.

İki yıl önce Juventus’tan Inter’e bedelsiz olarak transfer olan Asamoah’a, “Bonservisini alıp getirirsen, sana orada kazandığın yıllık 3 milyon Euro’yu garanti ederiz” teklifi yaptığı öne sürülen Fenerbahçe şimdi beklemeye geçti.

Sürekli oynayabileceği bir takıma gitmek istediği için Sarı Lacivertli kulübün teklifine sıcak bakan 30 yaşındaki futbolcunun transfer ihtimali son derece yüksek olarak görülüyor.

 Asamoah transferinde pürüz çıkması halinde, daha önce de görüşme yapılan Milan’ın İsviçreli sol beki Ricardo Rodriguez ile yeniden temasa geçileceği ifade ediliyor.

Kaynak: Super Haber