Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını biter bitmez, lig ve transfer dönemi yeniden başlarsa Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin Kosovalı golcüsü Vedat Muriqi konusunda hareketli günler yaşanacak gibi görünüyor.

Geçen sezon Sarı Lacivertli ekip ile Galatasaray arasında büyük bir rekabete yol açan Muriqi, bu kez ise Avrupa'nın iki önemli kulübünü karşı karşıya getirecek.

Birçok takımın takip ettiği 25 yaşındaki golcü için en ciddi iki kulüp Premier Li ekibi Tottenham ve Serie A takımı Lazio oldu. İngiliz ekibinin Harry Kane'e alternatif olarak bir golcü arayışında olduğu ve listenin başında Sarı Lacivertli futbolcu Muriqi olduğu iddia edildi. 

Premier Lig kulübünün bu transfer için 20 milyon Euro'yu gözden çıkardığı iddialara arasında.

Lazio ise Şampiyonlar Ligi için kadrosunda atılım yapmaya hazırlanıyor. Ancak 25 yaşındaki golcü için ayırdığı bütçe Tottenham'a oranla daha düşük. Fenerbahçe ise 25 milyon Euro'dan aşağı rakamlara sıcak değil.

TOPUK YAYLASI'NDA KARANTİNA!

Türkiye'de liglerin haziran ayında başlanması durumunda Fenerbahçe yeni planlarını yaptı.

Sarı Lacivertli kulüp, mayıs ayının ikinci haftasında Topuk Yaylası'nda kampa girecek. Üç hafta sürecek kampa sadece Koronavirüs testleri negatif çıkan personel katılabilecek. Onun dışında Topuk Yaylası'nda kuş uçurtulmayacağı ifade ediliyor.

Kaynak: Super Haber