Süper Lig ekibi Rizespor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Kosovalı golcü futbolcu Vedat Muriqi yine dev kulüplerin radarında... Sarı Lacivertli takımın başarılı oyuncusu için teklif yağıyor.

Fenerbahçe de yıldızı parlayan oyuncusu 25 yaşındaki futbolcu Vedat Muriqi için flaş bir karar alındı. Sarı Lacivertli kulüp Muriqi için gelen teklifleri değerlendirecek.

Vedat Muriqi için istedikleri fiyat verilirse Fenerbahçe, oyuncu ile yollarını ayırmaya hazırlandığı öne sürüldü.

Öte yandan Sarı Lacivertli kulüp Kosovalı golcü futbolcu için 35 milyon euro istiyor.

Mourinho'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Premier Lig ekibi Tottenham, Muriqi için Fenerbahçe'nin kapısının çalmaktan bir türlü vazgeçmiyor. 25 yaşındaki futbolcu için adeta seferberlik ilan İngiliz ekibinin, Fenerbahçe'nin istediği ücreti vermeye hazır olduğu iddia edildi.

Henry Kane'nin ''Hep Tottenham'da kalacak değilim'' şeklindeki açıklaması sonra kulübü harekete geçti.

Fenerbahçe'nin golcüsü Vedat Muriqi için Serie A takımı Lazio da Sarı Lacivertlilere teklif götürdü.

Muriqi'nin menajeri Haluk Canatar da Lazio'nun teklifi ile ilgili açıklamada bulunmuştu.

Menajer Canatar, Kosovalı golcünün transferdeki önceliğinin İtalya olduğunu söyledi. Hemen ardından İtalyan basınından önemli bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basınında yer alan haberlere göre Vedat Muriqi, Lazio'nun teklifine olumlu bakıyor.

Öta yandan benzer bir senaryo da Eljif Elmas'ta yaşanmıştı. Elmas da İtalya'nın yolunu tutmuştu.

Peki Fenerbahçe'nin Vedat Muriçqi tutumu nasıl olacak? Eğer istenilen fiyat verilirse yıldız oyuncuyu gönderecek mi?

Fenerbahçe'nin hem koronavirüs salgınından en az maddi zararla kurtulmak istediği belirtilirken, hem de finansal sorununu çözmek için gelen teklifleri değerlendireceği öne sürüldü.

Ayrıca Sarı Lacivertli kulüpte Vedat muriqi dışında bazı futbolcular da listede yer alıyor.

Sabah'ta yer alan habere göre, Vedat Muriqi başta olmak üzere Ozan Tufan ve Miha Zajc yönetimin yüksek gelir beklediği isimler arasında. Fenerbahçe, Ozan için 12, Zajc için 8 milyon Euro gelir elde etmeyi hedefliyor.

Kosovalı yıldızın fiyatı küresel salgından önce 35 milyon euro idi. Ancak Kovid-19 salgını sonrası fiyat düştü mü merak konusu...

Kaynak: İnternet Spor