Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen ve lider Beşiktaş'ın 2 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe bir yandan da yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Transfer çalışmalarını yürüten teknik sorumlu Emre Belözoğlu, aradığını Sarı Lacivertli kulübün eski hocası Ersun Yanal'ın yeni takımında buldu.

.Antalyaspor'da forma giyen 2 genç yenetek için girişimlere başlandığı iddia edildi.

GÖKDENİZ BAYRAKDAR

Fenerbahçe'nin, 19 yaşındaki sağ kanat için harekete geçtiği belirtiliyor. Teknik direktör Ersun Yanal'ın yönetimindeki Antalyaspor'da önemli bir rol üstlenen Gökdeniz, Ümit Milli Takım'da da şans bulmaya başladı.

Ayrıca forvet bölgesinde de forma giyebilen genç oyuncu, bu sezon ligde 28 maçta 6, kupada 5 maçta 2 gollük performans sergiledi. 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Gökdeniz, 3.70 milyon Euro ile şuanda kariyerindeki en yüksek piyasa değerine çıktı.

Galatasaray, Trabzonspor ve bir çok Avrupa kulübü ile de adı anılan oyuncu için, Fenerbahçe'nin nasıl bir plan izleyeceği merak konusu...

BÜNYAMİN BALCI

Akdeniz ekibinin 20 yaşındaki sağ beki Bünyamin Balcı, bu sezon gösterdiği çıkışla dikkatleri üzerine topladı ve şuana kadar Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda toplamda 34 maça çıkan genç oyuncu 2 gol 4 assitlik performansa imza attı.

Fenerbahçe'nin sağ bek rotasyonunda Bünyamin'e ilgi duyduğu biliniyor..

1,80 boyundaki oyuncu ayrıca ön libero ve sağ kanat da oynayabiliyor. Bünyamin, 2.50 milyon Euro piyasa değerine sahip ve 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sarı Lacivertli kulübünGökdeniz ve Bünyamin'i birlikte alacağı bir formül bulması bekleniyor.

.

Kaynak: Fotomaç