Süper Lig'de kıyasıya devam eden şampiyonluk yarışının yanı sıra Fenerbahçe yeni sezon transfer çalışmaları içinde kolları sıvamış durumda.

Öte yandan teknik sorumlu Emre Belözoğlu yönetiminde büyük bir çıkış yakalayan ve şampiyonluk yarışına devam eden Sarı Lacivertli takımda Gökhan Gönül'ün yokluğunda Nazım Sangare'nin performansı da beğeni toplamıştı.

Sezon sonu Belözoğlu ile teknik heyette yer alması beklenen Gökhan Gönül'ün yerine alternatif isimler araştırılmaya başlandı.

İSMAİL ÇOKÇALIŞ

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'un genç futbolcusu İsmail Çokçalış, sergilediği performans ile Spor Toto Süper Lig devlerinin radarına girdi.

Fenerbahçe'nin de transfer etmek istediği iddia edilen İsmail Çokçalış bu sezon Yeşil Beyazlı ekipte 26 maçta 1 gol 3 asistlik performans sergiledi.

ELSEID HYSAJ

Transfer dönemlerini oldukça hareketli geçiren Fenerbahçe, gelecek sezon daha nokta atışı transferler gerçekleştirmek istiyor.

Kulübün maddi sıkıntı içerisinde olması ve takım harcama limiti düşünülerek bonservisi olmayan kaliteli isimlere yönelim sağlanacak.

Napoli forması giyen Elseid Hysaj için Fenerbahçe girişimlerde bulunacağı öne sürüldü.

Lazio ve Roma'nın da yakından ilgilendiği oyuncuyla Milan'ın da ilgilendiği iddia ediliyor. Bu sezon İtalyan ekibinin formasını 24 maçta giyen ve sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Hysaj, takımına 3 asist katkısı sağladı...

Kaynak: Fotomaç