İlk olarak İtalya'dan Radio Kiss Kiss'in duyurduğu habere göre Fenerbahçe'nin Brezilya ekibi Atletico MG'nin 21 yaşındaki stoperi Gleison Bremer'i istediği iddia edildi.

1.88 boyundaki genç savunmacı için Roma kulübün de devrede olduğu belirtilen haberde "Fenerbahçe ve Roma Bremer için transfer yarışında" ifadeleri kullanıldı.

NET RAKAM VERİLMEDİ

Bu iddia Brezilya'dan Esporte Interativo kanalının da gündemine gelirken, Sarı-Lacivertli kulübün Güney Amerika'da genç yetenek avında olduğu ileri sürüldü.

Detay oyarak, 21 yaşındaki Bremer'in de Avrupa'ya gitmek için yönetimden gelen teklifler için anlaşmalarını istediği verildi. Net bir rakam verilmeyen transfer girişimi için Atletico MG'nin teklif beklediği ifade edildi.



CONTİ'DE PÜRÜZ ÇIKTI

Öte yandan geçtiğimiz gün Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı iddia edilen German Conti transferinde pürüz çıktığı da bu iki basın kuruluşunda yer aldı.

Daha önceki haberlerde oyuncuya talip olan Benfica'nın 3.5 milyon Euro önerdiği, Fenerbahçe'nin ise 5 milyon Euro'ya işi bitirdiği belirtilmişti. Ancak Portekiz ekibinin de teklifini 5 milyon Euro'ya çıkardığı kaydedildi. Bu gelişme sonrası Colon'un hangi kulübü tercih edeceği kararını Conti'ye bırakacağı iddia edildi.