Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe sahasında Sivasspor ile kaşrılaşacak. Sarı laicvertlilerde sakatlıkları devam eden oyunculardan biri olan Nabil Dirar'dan kötü haber geldi. Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de bugün yapılan antrenmana Faslı futbolcu katılmadı. 
 
Fenerbahçe'de sakatlığı devam eden Dirar, geçtiğimiz hafta Medipol Başakşehir maçında forma giyememişti. Sarı lacivertlerin bugün yapılan antrenmanında Dirar yine yer almadı. Faslı futbolcunun Sivasspor maçında da forma giyemeyeceği belirtildi.

Fenerbahçe'de bir süredir sakatlığı bulunan Nabil Dirar'a da milli takımdan davet yapıldığı öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun henüz sakatlığını tam olarak atlatmaması nedeniyle hocasıyla görüştüğü ve milli takımdan bu kez için affını istediği bilgisine ulaşıldı.

VALBUENA DA YOK!

Sarı lacivertlilerde Valbuena'nın Sivasspor karşılaşmasında forma giyemeyeceği belirtildi. Fransız futbolcunun, milli maçlar için verilecek aranın ardından oynanacak Ankaragücü maçına yetiştirilmeye çalışılacağı ifade edildi.




Kaynak:Futbol Arena