Fenerbahçe'de Mergim Berisha beklenenin altında kaldı, rota bir defa daha golcü transferine çevrildi. Yönetimin hedefi, geldiğinde taraftarı heyecanlandıracak bir tansfere imza atmak.

Sezon başında transferi olmayan Dembele'nin yine listenin başında olduğu gelen  haberler arasında.. Fanatik gazetesinin haberine göre; Fenerbahçe, yaz aylarında Lyon'un yıldız forvet, için girişimlerde bulunsa da kulüpler anlaşamamıştı.

Sarı-Lacivertliler'in Dembele için ara transfer sürecinde girişime hazırlandığı kaydedildi. Yönetim, Lyon'un takasta Pelkas'ı istemesine olumsuz cevap vermişti.

Ancak bu defa, Fransızların yine arzulu olması durumunda Pelkas, bu transferde takas olarak kullanılabilir. Ali Koç, Moussa Dembele'nin yalnızca saha içinde değil, moral anlamında taraftar üzerinde de  etklil olmasıının beklentisinde.

Muriqi gelmeye hazır. Kosovalı santrafor için büyük heyecanla başladığı İtalya macerası yolunda gitmiyor.

Vitor Pereira'nın sezon başında da transfer etmek istediği isimlerin başında Cedric Bakambu geliyordu. Portekizli çalıştırıcının, Çin Ligi'nden tanıdığı forvet oyuncusu, takımı Beijing Guoan ile kontrat  feshi için anlaşamayınca transfer gerçekleşmedi.. Bakambu, 1 Ocak tarihinden itibariyle boşa çıkacak.

Zenit'in İranlı yıldızı, sezon sonunda sona erecek sözleşmesini henüz uzatmadı. Avrupa'nın birçok kulübü  tarafından yakından izlenilen Serdar Azmoun için Fenerbahçe'nin de devrede olduğu iddia edildi. 26 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek bir hayli zor... Çünkü trasnferi Ocak'ta bitirmek için öncelik olarak  Zenit'le de anlaşması gerek.

Lakin  Ali Koç, hem takımdaki olmusuz havayı dağıtıp güçlü bir mesaj vermek hem de gol sıkıntısını çözmek için böyle bir forvet için bütün şartları zorlayabilir.

KAYNAK: NTV SPOR