Süper Lig'de zirve iddiasını sürdüren Fenerbahçe, lider Beşiktaş'ın 3 puan gerisinde ikinci sırada bulunuyor. Sarı Lacivertli takım, bir yandan şampiyonluk yarışına odaklanırken diğer yandan da transfer çalışmalarına başladı.

İngiliz basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe, İngiltere Championship ekiplerinden Huddersfield Town'da forma giyen Curaçao asıllı Hollandalı futbolcu Juninho Bacuna'yı gündemine aldı.

Kulübü ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Hollandalı orta saha Bacuna'nın, mukavelesinde bir yıl uzatma opsiyonu bulunduğu da belirtilirken oyuncuyla İskoç temsilcisi Rangers'ın da ilgilendiği ifade edildi.

JUNINHO BACUNA KİMDİR?

7 Ağustos 1997'de Hollanda'nın Groningen şehrinde dünyaya gelen Juninho Bacuna, kariyerine de bu kentin takımında başladı. 2015'te A takıma yükselen genç orta saha, 2018'de de 2.5 milyon euro karşılığında Huddersfield'a transfer oldu.Bu sezon 42 maça çıkan Bacuna, 5 gol atarken 3 de asist yaptı. Hollanda doğumlu futbolcu milli takım terchini ise Karayipler'de bulunan Curaçao'dan yana kullandı.

Kaynak: Fotomaç