Yeni sezon için transfer listesini belirleyen Süper Lig ekibi Fenerbahçe, yıldız isimler için girişimlere başladı. Sarı Lacivertli yönetimin Fransa'dan flaş bir ismi gündemine aldığı iddia edildi.

Sezon içinde birçok oyuncudan istediği verimi alamayan Fenerbahçe, yeni sezonda nokta atışı isimleri renklerine bağlamayı hedefliyor.

Takımdan ayrılacak oyuncularla birlikte maaş bütçesi açılacak olan Sarı Lacivertli kulüpte bu doğrultuda adımlar atılacak.

Hücumda kanat bölgesine yıldız bir isim transfer etmek isteyen Fenerbahçe, transferdeki hedefini belirledi.

Sarı Lacivertli ekibin Fransa Ligue 1 takımı PSG'de forma giyen Pablo Sarabia'yı kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.

Bu sezon Fransa Ligi'nde 27 maçta forma giyen İspanyol yıldız futbolcu, 6 gol 4 asistlik performans sergiledi.

Fransız ekibinin o bölgeye yapacağı transferler sonrası Sarabia'yı kiralık olarak bir takıma göndermek istediği ifade edilirken, Sarı Lacivertli kulübünde menajerler aracılığıyla Sarabia'nın durumunu takip ettiği ve transfer için harekete geçeceği belirtiliyor.

Öte yandan İspanyol yıldızın, Paris Saint-Germain ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Güncel piyasa değeri olan 25 milyon Euro olan Sarabia'nın, yeni bir maceraya atılabileceği ve Türkiye seçeneğini de göz önünde bulundurduğu çıkan iddialar arasında.

Kanat bölgesine kaliteli bir isim transfer etmek isteyen Fenerbahçe'nin de Sarabia için tüm şartları zorlayacağı ifade ediliyor. 29 yaşındaki deneyimli oyuncu, Real Madrid altyapısında futbola başlarken, Getafe, Sevilla gibi takımlarda forma giydi.

Pablo Sarabia, İspanya Milli Takımı'nda da 3 kez forma giyerken, 1 gol ile takımına katkı sağladı.

Kaynak: Fotomaç