Süper Lig'de şampiyonluk yarışında kayıp yaşamak istemeyen Fenerbahçe son olarak deplasmanda oynadığı Ankaragücü maçında 2-1 galibiyetle ayrılmıştı.

Ligde bitime az bir süre kalırken transfer çalışmalarını da sürdüren Sarı Lacivertli takım için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Tisserand ve Lemos'tan istediği verimi alamayan Fenerbahçe, bu oyuncularla yollarını ayırmak için girişimlerini hızlandırdı. Yönetim, gerekirse maaşlarının bir kısmını ödeyip bu isimlerle yollarını ayırmak istiyor.

Teknik sorumlu Emre Belözoğlu'nun raporu doğrultusunda tartışmasız bir stoper almak isteyen Fenerbahçe'nin gündemine Napoli'de ter döken Nikola Maksimovic'i aldığı iddia edildi.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek yıldız isimle ilk temaslar kurulduğu belirtilirken, Sarı Lacivertli kulüp bonservis bedeli olmayan Sırp oyuncu için makul bir imza ücreti önereceği ifade ediliyor.

Belözoğlu'nun da beğendiği yıldız stoper, Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor.. Maksimovic, bu sezon İtalya'da Napoli formasıyla 27 maça çıktı. 29 yaşındaki deneyimli isim, kariyerinde Kızılyıldız, Torino ve Spartak Moskova gibi takımların da formasını giydi.

SAĞ BEK'TE NAPOLİ'DEN

Fenerbahçe, Gökhan Gönül'ün sıkça sakatlık yaşamasının ardında, Nazım Sangare'nin önüne kaliteli bir sağ bek transfer etmek istiyor. Gönül'e ise 'teknik kadroya katıl' denileceği öne sürülüyor.

Beşiktaş'taki Rosier gibi o mevkide soru işaretleri olmadan direkt katkı almak isteyen Fenerbahçe, Napoli'den Elseid Hysaj'ı gündemine aldı.

Sarı Lacivertli yönetim, sözleşmesi sezon sonu sona erecek Arnavut futbolcu için tüm şartları zorlayacak.. Napoli'de bu sezon 25 maça çıkan deneyimli sağ bek Hysaj, 3 asistlik performans sergiledi.

27 yaşındaki futbolcu, 7 senedir İtalya'da Napoli forması giyiyor.

Hysaj, kariyerine Empoli takımında başlamıştı..

Kaynak: Fotomaç