Ülkenin önde gelen gazetelerinden Algemeen Dagblaad'ın muhabiri Maarten Wijffels, Cocu'nun muhtemel transfer listesini açıkladı. Wijffels, aldığı duyumlara göre 47 yaşındaki çalıştırıcının stopere Jeffrey Bruma, sağ kanada Luciano Narsingh, forvete ise Jürgen Locadia'yı isteyeceğini belirtti. Hollandalı olan üç oyuncu da Cocu'nun eski öğrencisi.

ÖNCELİKLİ HEDEF KİRALAMA

PSV Eindhoven, Bruma'yı 2016'da 11.5 milyon euro'ya Bundesliga ekibi Wolfsburg'a, Narsingh'i 2017 ara transferinde 4.6 milyon euro'ya Swansea City'ye, Locadia'yı ise bu yılın başında 17 milyon euro bedelle bir başka Ada takımı Brighton'a sattı.

Fenerbahçe'nin bonservisleri yüksek olan üç oyuncu için kiralama girişiminde bulunması bekleniyor.

Narsingh'ten 18 maçta tek gol

27 yaşındaki Narsingh sağ kanatta oynuyor. PSV'de görev yaptığı 4 sezonda 159 maçta sahaya çıktı. 27 gol 18 asiste imza attı. Geçen sezon ara transferde Swansea'ya gitti. Bu sezon Premier Lig'de 18 maçta şans bulup, 1 gol attı. Sadece bir maçta 90 dakikayı tamamladı. Hollanda Milli Takımı'nda 19 maçta 4 golü var.

Bruma Wolfsburg'da aradığını bulamadı

26 yaşındaki Bruma sağ ve sol stoper oynayabiliyor. Yan mevkisi sağ bek. PSV'de 3 sezonda 125 maçta görev yaptı. Wolfsburg'a ciddi bir bonservis bedeliyle gitmesine rağmen beklediği oranda şans bulamadı. Bundesliga'da geçtiğimiz sezon sadece 11 maçta forma giyebildi. Gol ve asisti yok. Fiyatı 6 milyon euro'ya düştü.

Locadia üç maçta ilk 11'e girebildi

PSV'de 5 sezonda 62 gol, 18 asistle Cocu'ya önemli hizmette bulunan forvet Jürgen Locadia, ocak ayında 17 milyon euro'ya gittiği Brighton'da sadece 6 maçta oynadı. Sadece 3 kez ilk onbirde sahaya çıktı, 90 dakikayı hiç tamamlayamadı. Premier Lig ve FA Cup'ta 1'er gol attı.




Kaynak:Fotomaç