Son olarak Arsenal'in yollarını ayırdığı Jack Wilshere ile anlaşan Sarı-Lacivertli ekip, orta saha için genç bir isme yöneldi.

Manchester Evening News gazetesinde yer alan habere göre FenerbahçeManchester United ile olan sözleşmesi sona eren Tosin Kehinde ile ilgileniyor. 

Yine Barcelona B, Anderlecht, Amiens, Red Bull Salzburg ve SK Brann gibi kulüplerin de 20 yaşındaki oyuncunun durumunu yakından takip ettiği bildirildi. 

Nijeryalı orta sahanın önceliği Manchester United'da kalmak. Ancak bunun için ilk önce A takıma alınması gerekiyor. İki taraf arasındaki sözleşme uzatmaları görüşmeleri sürüyor.


Oyuncuya yakın bir kaynak da Manchester Evening News'e bir açıklama yaptı: "United'dan ayrılmayı seçmek her zaman zor bir karardır ama futbol çerçevesinden en iyisi neyse onu yapmaya çalışacağız."

United U21 takımıyla ilk maçına henüz 16 yaşındayken çıkan Kehinde, Rashford, Fosu-Mensah ve Tuanzebe gibi isimlerle beraber top koşturmuştu. 

Merkez orta sahanın haricinde kanatlarda da forma giyebilen genç oyuncu geçen sezon genç takımla çıktığı 17 maçta 1 gol kaydetti. 




Kaynak:Ajansspor