Sezon başında teknik direktör Pereira'nın talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten Fenerbahçe yönetim, yine hocanın talepleri doğrultusunda bazı futbolcular ile yolların ayrılması kararı aldı. Takıma katılan isimlerden memnun olan Sarı Lacivertli yönetimin, devre arasında da bu rotayı izlemesi bekleniyor.

Deneyimli çalıştırıcı Vitor Pereira'nın planları arasında bulunmayan yıldız oyuncu için flaş bir gelişme yaşandı.

Sezon başından bu yana formasından uzak kalan oyuncuya sürpriz bir teklif geldi.

Nokta atışı takviyelerle kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Fenerbahçe yönetimi bonservis getirisi sağlama amacıyla gelecek olan teklifleri değerlendirme kararı aldı.

Rus ekibinin, Fenerbahçeli yıldız için ocak ayında girişimlerini hızlandıracağı iddia edildi.

Sarı Lacivertli takımın milli futbolcusu Nazım Sangare, geçtiğimiz sezonun aksine Vitor Pereira'nın gelişinden bu yana formasından uzak kaldı. Geçtiğimiz sezonun başında takıma katılan futbolcu, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de yalnızca 3 maça çıkabildi.

Pereira onu 3'lü savunmanın sağında ve sağ kanat beki olarak denedi ancak beklediği performansı alamadı.

27 yaşındaki milli sağ bek Nazım Sangare'ye Rusya'dan talip çıktı.

Rus basınına yansıyan haberlere göre; Ülkenin önemli kulüplerinden Spartak Moskova, Sangare için harekete geçti. Deneyimli oyuncu için Spartak Moskova'nın 5 milyon Euro bonservis bedeli ile Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı da çıkan haberler arasında.

Öte yandan Rusya'da kış transfer dönemi ise 26 Ocak-22 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek.

Rus ekibi Spartak Moskova'nın 27 yaşındaki milli futbolcu için girişimlerini sürdürdüğü ve ocak ayındaki ara transfer döneminde bu oyuncuyu kadrosuna katmaya çalışmasının beklendiği ifade ediliyor.

Sarı Lacivertli çalıştırıcı Vitor Pereira ise yönetimden sağ ve sol kanat için transfer talebinde bulunmuştu.

Sezon başında birçok mevkiye takviye yapılmasına karşın bu bölgelere transfer yapamayan yönetim, Sangare'den gelecek olan rakam ile bu mevkilere en az bir oyuncu almayı düşünüyor.

Milli sağ bek sakatlığı nedeniyle şu sıralarda takımdan ayrı çalışmalara devam ediyor.

Fenerbahçe'de devre arasında Nazım Sangare'nin yanı sıra başka tekliflerin de gelmesi bekleniyor. Fenerbahçe'de yıldızı parlayan oyunculardan Dimitrios Pelkas, Attila Szalai, Altay Bayındır ve özellikle bu sezonki oyunuyla Ferdi Kadıoğlu içinde flaş gelişmeler yaşanabilir.

Kaynak: Fotomaç