Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de bir yandan şampiyonluk yarışı için çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, diğer yandan gelecek sezon için kritik adımlar atıyor.

Sarı Lacivertli takımın yaz transfer döneminde ilk hedefi takıma golcü kazandırmak. Bu noktada ön plana çıkan ilk isim ise sezon sonunda Porto ile yollarını ayırması beklenen Moussa Marega olduğu iddia ediliyor.

Fenerbahçe, devre arasında Malili oyuncuyu bitirme noktasına getirmiş, ancak Porto'nun 'Pazarlık dahi yapmayız' restiyle karşı karşıya geldiği ifade edilmişti.

Sabah'ta yer alan habere göre; Sezon sonunda serbest kalacak olan Marega'nın Sarı Lacivertli formayı giymeye sıcak baktığı belirtiliyor. Başarılı santrforun maliyetinin ise sanıldığı kadar yüksek olmadığı da çıkan haberler arasında.

Öte yandan 29 yaşındaki oyuncunun 3 yıllık sözleşme ve yıllık 3 milyon Euro civarında bir maaş talebi olduğu ifade edildi.

Ayrıca İngiliz basını Malili orta saha Marega için Premier Lig ekibi West Ham'ın devrede olduğunu öne sürdü. Haberin detaylarında Moussa Marega için iki takımın yarış halinde olduğu belirtildi.

İngiliz ekibi Crystal Palace'ın da Marega için Porto ile iletişim halinde olduğu çıkan iddialar arasında yer alıyor.

Kaynak: Fotomaç