Ersun Yanal, takımdaki en büyük problemin son vuruş eksikliği olduğunu söyledi. Soldado, Slimani ve Frey’in üzerini çizdi. Yönetim ikisi üst seviyede üç yeni golcü için düğmeye bastı.

Japon gazeteci yeni transferi açıkladı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın düzenlediği basın toplantısında; Kyodo News Plus muhabiri, Fenerbahçe'nin Shinji Okazaki ile ilgilendiğini söyledi. 32 yaşındaki oyuncunun adı devre arası transfer döneminde de Fenerbahçe ile anılmıştı. Japon basınında çıkan haberlere göre; Fenerbahçe'nin hedefinde Shinji Okazaki olduğu iddia edildi. Japon santrforun bu sezon sonu Leicester ile sözleşmesi bitiyor.

Mesut Özil bombası

Fenerbahçe Kulübü ile bağlantıları güçlü olan bir FIFA Menajerinin yakın zamanda Comolli’yle bir araya geldiği ve Mesut transferinden de söz edildiği ifade edildi. Akşamspor'un haberine göre sezon sonunda Arsenal'den ayrılması kesinleşen süper yıldız için İtalyan basını her ne kadar ‘Yeni takımı İnter' diye yazsa da Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye imza atacağı ifade edildi. ‘Topçuların' tecrübeli teknik direktörü Unai Emery ile yıldızı barışmayan ve satış listesine konan Mesut'un önümüzdeki sezon ‘Çubukluyu' giyeceği öğrenilirken, Fenerbahçe Kulübü ile bağlantıları güçlü olan bir FIFA Menajerinin yakın zamanda Comolli'yle bir araya geldiği ve Mesut transferinden de söz edildiği belirtildi.

Aykut Kocaman'a Zajc önerilmiş

Aykut Kocaman’ın 2016-17 sezonunda Deni Milosevic’i Standard’tan 200 bin Euro’ya aldığı sezonda Zajc’ın da menajerler aracılığıyla Konyaspor’a önerildiği ortaya çıktı. Bu arada Aykut Kocaman’ın 2016-17 sezonunda Deni Milosevic’i Standard’tan 200 bin Euro’ya aldığı sezonda Zajc’ın da menajerler aracılığıyla Konyaspor’a önerildiği ortaya çıktı. Kocaman’ın 400 bin Euro’luk maliyeti olan Zajc’ın yerine 200 bin Euro’luk Milosevic’i tercih ettiği bildirildi. O sezonun Ocak ayında Zajc, 2.3 milyon Euro’ya Empoli’ye transfer oldu. 

Vincent Janssen tribündeydi

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Vincent Janssen, İstanbul'a gelerek Fenerbahçe ile Atiker Konyaspor arasında Ülker Stadyumu'nda oynanan maçı ailesiyle birlikte tribünden izledi.Maçtan önce soyunma odası koridorlarına inen Vincent Janssen, burada eski takım arkadaşları ve teknik direktör Aykut Kocaman ile hasret giderdi.

Zapata transferi tamam

Fenerbahçe ara transfer döneminde ilgilendiği ve kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ettiği Cristian Zapata’nın transferinde mutlu sona ulaştı. İtalya Serie A ekiplerinden Milan ile bu sezon 10 lig maçına çıkan Kolombiyalı futbolcu henüz gol veya asist üretemedi.

Neustadter'in Fenerbahçe'de kalmasını istedi

Rusya Futbol Milli Takım Teknik Direktörü Stanislav Cherchesov, Fenerbahçe'de forma giyen Roman Neustadter ile telefonda görüştüğünü ve oyuncudan Fenerbahçe'de kalmasını istediğini söyledi.


Kaynak:CNN Türk