Yaz transfer döneminde birçok ismi renklerine bağlayan Süper Lig ekibi Fenerahçe, 5 Ocak'ta başlayacak ara transfer dönemi için de kolları sıvadı.

Sarı Lacivertli teknik direktör Erol Bulut'un raporuna göre hareket eden Fenerbahçe yönetici, stoper ve hücum bölgesine takviye yapmayı hedefliyor.

Ocak ayı transfer döneminde yapılacak olan hamlelerin şampiyonluk yolundaki öneminin farkında olan Fenerbahçe, takıma doğrudan katkı sağlayacak isimler üzerine yoğunlaştı.

Sezon başında renklere bağlanan Cisse ve Kemal Ademi'den forvet hattında istenen verimi şu ana kadar alamayan Sarı Lacivertli kulübün yıldız golcü için harekete geçtiği öne sürüldü.

İtalyan ekibi Lazio'ya transfer olan Kosovalı golcü Vedat Muriqi'nin kiralık olarak Fenerbahçe'ye döneceği iddia edilse de Sarı Lacivertli takımın yine aynı takımdan başka bir ismin peşinde olduğu ifade edildi.

Milliyet'te yer alan habere göre; transfer çalışmalarını sürdüren için Felipe Caicedo ismi gündeme geldi. 32 yaşındaki Ekvadorlu forvet için Fenerbahçe'nin takipte olduğu belirtildi.

Serie A ekibi Lazio'ya yakın haber sitelerinde Ekvadorlu yıldız için 2.5 ila 3.5 milyon euro arası bir teklif beklendiği kaydedildi.

Sözleşmesi Haziran 2022'de bitecek Caicedo için Fenerbahçe'nin 3.5 milyon euroya çıkabileceği vurgulandı.

İtalyan ekibi Lazio'nun da gidişine sıcak baktığı Caicedo için kiralık teklifi de olabileceği belirtiliyor.

Yıldız futbolcunun yıllık kazancının 3.5 milyon euro olduğu da çıkan haberler arasında.

Felipe Caicedo bu sezon 16 resmi maçta forma giyerken, 5 gollük performans sergiledi.

.

Kaynak: Fotomaç