Üst üste yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren Süper Lig ekibi Fenerbahçe en çok konuşulan takımlardan olmaya devam ediyor. Başta dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil, Attila Szalai ve Osayi-Samuel'i renklerine bağlayan Sarı Lacivertli ekip sürpriz bir isim için harekete geçtiği iddia edildi.

Daha önce Thiam, Kemal Ademi, Samatta ve Cisse'yi kadrosuna katan ve istediği performansı yakalayamayan teknik direktör Erol Bulut ve sportif direktör Emre Belözoğlu bir golcü transferi daha yapmak istiyor.

Fenerbahçe bu kapsamda golcü transferi için harekete geçti ve 10 gün önce Roma'nın yıldız golcüsü Edin Dzeko için nabız yokladığı öne sürülmüştü. Ancak İtalyan kulübü Sarı Lacivertli ekipten bonservis bedeli isteyince bu transfer hikayesinin başlamadan bittiği belirtildi.

Hatayspor'da yıldızını parlatan Boupendza için girişimlerini sürdüren Fenerbahçe'ye sürpriz bir öneri geldi.

Milliyet'te yer alan habere göre; çalışmalara tüm hızıyla devam eden sportif direktör Emre Belözoğlu'nun forvet hattına düşündüğü ismin Çin'den olduğu ortaya çıktı. Sarı Lacivertli kulüp, Çin Ligi ekiplerinden Tiençin Taida forması giyen Tiquinho Soares'un transfer durumunu sorduğu iddia edildi.

Çin ekibinde mutlu olmadığı belirtilen 30 yaşındaki Brezilyalı golcünün transfere sıcak baktığı da çıkan haberler arasında. Menajerler de Soares'i İstanbul ekibine kiralık transfer olarak önerildi.

30 yaşındaki Brezilyalı golcü Tiquinho Soares kariyerinde toplamda 218 maça çıktı ve 91 gol 23 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Fotomaç