İşte Kjaer'in yaptığı özel açıklamalar:

 "Fenerbahçe'de kalıcı olmak istiyorum"


Fenerbahçe'nin geçmişteki Danimarkalı oyuncuları gibi iz bırakmak için buradayım. Tabiki bu hedefler var. Ben de burada kalıcı olmak iz bırakmak ve şampiyonluklar için buradayım. Umarım önümüzdeki yıllar içinde ismimizi buraya yazdıracağız.

"Ciddi bir teklifle gelinmemişti"


Bu şekilde bu sefer ki gibi ciddi bir teklifle gelinmediği için konuşuldu ama bu ciddiyetle eskiden gelinmediği için konuşulmakla kaldı. Bu sefer herşey çok ciddi oldu ve çok çabuk gelişti.

"Fenerbahçe'yi seçtim çünkü..."

Bugüne kadar oynadığım takımlarda genelde 1. olmak ve şampiyon olmak için oynamadık. Fenerbahçe'den teklif geldiğinde çünkü şampiyonluklar ve kupalar kazanmmak istiyorum Fenerbahçe'nin hedefleri belli ve Terraneo ve Pereira tarafından bana anlatıldı. Şampiyonlar Ligi'nde de önemli adımlar atmak için buradayım, aileminde katkısı oldu. Lille'de mutluydum ama yüksek hedefleri olmayan bir kulüpteydim ama burası başka ve bu yüzden Fenerbahçe'yi kabul ettim.

"Gelmeden önce Diego ile konuşmadım..."

Diego ile henüz konuşmadım ama konuşacağız önümüzdeki zamanlarda... Eğer kulüple ilgili bir tutum olsaydı arar, sorar ve konuşurdum. istanbul'a geldiğimizde gördük ve memnun kaldık o yüzden sorulacak bir şey yok ortada...

"Burada olmaktan mutlu ve gururluyum..."

Burada olmaktan çok çok mutluyum burada şampiyonluklar yaşamk için geldik. Bu formayla çok büyük işler yapacağımızı şampiyonluklar kazanacağımızı umuyorumç Buraya geldiğimde insanların beni sevip sevmeyecekleri ile ilgil tereddütlerim vardı. Bugün stat dışında insanlarla görüştüğümüzde bu sevgiyi hiseettim. Çok mutluyum burada olmaktan çok da gururluyum.