Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesini sürdüren Fenerbahçe'de bu sezon transferlerden istenilen verimi alamadı.

Sezon başında kadroya dahil edilen Samatta, Cisse, Lemos, Tisserand gibi oyuncular hayal kırıklığı yaratırken, en verimli transfer olarak Szalai ve Pelkas öne çıktı.

Bu sezon özellikle deplasmanda Yunan futbolcu Pelkas'tan çok iyi verim alan Sarı Lacivertli ekip önümüzdeki yeni sezon için de transfer çalışmalarına şimdiden başlamış durumda.

Fenerbahçe'nin gündeminde ise kanat transferi önceliğini koruyor.

Bu mevki için çalışmalarına devam eden Sarı Lacivertli kulüpte Olympiakos forması giyen eski Galatasaraylı Buruma ve PAOK'un genç yıldızı Christos Tzolis'un olduğu iddia edilmişti.

Yunan basını Fenerbahçe'nin gündemine gelen isimlerle ilgili bir haber paylaştı.

Sezon sonu kiralık sözleşmesi sona erecek olan Bruma'nın Sarı Lacivertli kulüp tarafından kiralanma ihtimalinin bulunduğu iddia edilirken, Tzolis ile ilgili ise şu ifadelere yer verildi;

"Fenerbahçe'nin Tzolis ile ilgilendiği haberleri tamamen hayal ürünü. Bu senaryo bilim kurgu filmlerinde bile çok az bulunur." 

Öte yandan Fenerbahçe'nin Tzolis ile ilgilendiği haberleri net bir şekilde yalanlanırken birçok nedenden dolayı bu transferin gerçekleşmesinin mümkün olmadığı da belirtildi.

Kaynak: Fotomaç