Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de yeni sezon çalışmaları başladı. Sarı Lacivertli camia sezon sonunda ilk takviyesini yönetime yapacak.

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre, Fenerbahçe sezon sonunda 1907 Fenerbahçe Derneği başkanı Ruşen Çetin'e yönetimde yer verecek.

1907 Fenerbahçe Derneği'nde Ali Koç'un Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlığına seçilmesiyle Ruşen Çetin göreve gelmişti.

RUŞEN ÇETİN KİMDİR?

A. Ruşen Çetin 1956 yılında Artvin’de doğmuş. Ortadoğu Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü’nü bitirdikten sonra sırasıyla Afşin-Elbistan Termik Santrali, Türk Philips A.Ş. ve Cankurtaran Holding’de çalışmış. 1996 yılından beri Tureks’in yönetim kurulu başkanlık görevini sürdürmekte, aynı zamanda EURATEX (Avrupa Tekstil ve Hazır Giyim Teşkilatı) Yönetim Kurulu Üyesi-Türkiye Temsilcisi. IHKIB  (İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği) Yönetim Kurulu Üyesi. DEİK(Türk-Ukrayna İş Konseyi) Başkanı. Türk – Kanada İş KonseyiBaşkan Yardımcısı, Türk- Özbek İş KonseyiBaşkan Yardımcısı, Türk-Mısır İş KonseyiYürütme Kurulu Üyesi görevlerini de yürüten Çetin, gerçekten çok yönlü bir şahsiyet.

Geçmişte sporculuğunun da bulunduğunu, Fenerbahçe kulübünde Ali Koç‘la birlikte hareket ettiklerini, 1907 Fenerbahçe derneğini birlikte kurduklarını, derneğin kulüp içinde etkisinin yüksek olduğunu, derneğin kuruluş amacının Fenerbahçe Spor Kulübü’ne hizmet olduğunu. Belli konuma gelmiş Fenerbahçe aşığı işadamı ve yöneticilerin herhangi bir beklentileri olmadan Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimine hizmet ve katkıda bulunabilecekleri bir platformun oluşturulması amacıyla yönetim kurulunda görev aldığını da anlatmıştı.