Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Sarı lacivertlielrde cezası nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek olan Andre Ayew ile ilgili Afrika basınında bir iddia ortaya atıldı. Fenerbahçe'nin, takımda kiralık olarak forma giyen futbolcuyu yeni sezonda kadroda düşünmediği öne sürüldü. 
 
Fenerbahçe'nin sezon başında Swansea'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Andre Ayew ile ilgili Afrika basınından transfer iddiası geldi. Ganalı futbolcunun, Victor Moses'in de transfer edilmesinin ardından gözden düştüğü ve sergilediği performans nedeniyle yeni sezonda kadroda tutulmasının düşük ihtimal olduğu belirtildi. Ayew'in kalan haftalarda performansını artırmaması halinde sarı lacivertlilerin yeniden kiralama veya transfer için girişimde bulunmayacağı öne sürüldü. 

Andre Ayew, Fenerbahçe'de bu sezon 31 resmi maçta forma giydi ve 5 gol attı. 
 
Fenerbahçe'de bu sezon takımdaki golcülerden Islam Slimani, kiralık olarak geldiği Leicester City takımına geri dönecek. Michael Frey ise beklentilerin altında kaldığı için kadroda düşünülmüyor ve satış listesine konulacak. Bu 2 oyuncunun yerine mutlaka 2 golcü transferi yapılacak.


SOLDADO'YA GÖRE 1 TRANSFER DAHA

Roberto Soldado hakkındaysa gelecek tekliflere göre karar verilecek. İspanyol golcü için iyi bir teklif gelirse satılacak. Sarı lacivertliler Soldado'nun ayrılması durumunda forvet hattına bir takviye daha yapmayı planlıyor. 



Kaynak:Futbol Arena