Sarı lacivertlilerin en çok alternatifi bulunan bölge orta saha olarak göze çarparken, kaptan Emre Belözoğlu'nun sakatlık yaşamaması durumunda ilk 11'deki yeri garanti gibi...

6 numara bölgesinde yıldız isimler forma savaşı verecek. Emre Belözoğlu'nun yerine veya yanında forma giyecek isimlerin başında uzun süre istenen ve maliyetiyle Ersun Yanal'ı zorlayacak olan Luiz Gustavo geliyor.

OZAN TUFAN ÇOK FORMDA

Gustavo'nun yanı sıra kilolarından kurtulan ve hazırlık maçlarında oldukça hazır görünen sezona da iyi başlayan Ozan Tufan'ın da daima forma için hazır kıta beklemesi kafalarda soru işareti yaratıyor.

Jailson şuanda Fenerbahçe'ye stoper olarak daha çok katkı sağlıyor gibi gözükse de o da 6 numaralardan yalnızca biri.

6 ve 8 numara oynayabilen Emre Belözoğlu'nun yanı sıra Beşiktaş'tan transfer edilen Tolgay ArslanMehmet Ekici ve Galatasaray'dan ayrılan Tolga Ciğerci ise şu an ilk 11 için daha uzak oyuncular...

OYUNCULAR ELDEN ÇIKARILABİLİR

Devre arası transfer döneminde alternatifi bol bölge orta sahadan birçok ismin kiralık ya da bonservis ile elden çıkarılması da gündeme geleceği kulislerde konuşuluyor.

KRUSE'NİN YERİ GARANTİLEŞTİ

Fenerbahçe'de 10 numara pozisyonunda oynayan ve paslarıyla kilit oyuncu konumunda bulunan Max Kruse'nin yeri de Emre Belözoğlu kadar garanti gözüküyor.

Kaynak: Asist Analiz