Fenerbahçe’nin, gelen teklifi reddettiği ve devre arasında Nani dahil hiçbir oyuncusunu göndermeye sıcak bakmadığını belirttiği ifade edildi.

Sözleşmesinde Özel Madde Var

Levent Ümit Erol , özellikle Nani'nin sözleşme detaylarından bahsederek Nani - Çin olayına son noktayı koydu. Nani'nin sözleşmesinde bulunan "8,5 Milyon Euro'ya serbest kalır" maddesinin doğru olduğunu , ancak sözleşmede herkesin atladığı "Ara transfer döneminde başka bir takıma gidemez" unsurunu unuttuğunu söyledi. Bu durumda sadece Aziz Yıldırım'ın onayı dahilinde başka bir takıma transfer olacağını belirtti.


Kulüp Sıkıntı Yaşasa Bile Satılmayacak

Başkan Aziz Yıldırım'ın Ocak ayında taraftar tepkisini öngördüğü için herhangi bir oyuncusunun gitmesine müsaade etmeyeceğini belirten Erol , kulübün maddi sıkıntısı olsa dahi bu transfere sıcak bakmadığını belirtti. Üst düzey futbol oynamaya devam etmek isteyen Portekizli yıldızında Çin’den gelen teklife sıcak bakmadığını belirtti. Ancak sezon sonu olası bir teklifte sözleşmesinde yer alan "8,5 Milyon Euro" serbest kalma bedelini ödeyerek kulüpten ayrılabileceğini söyledi.



Doumbia Newcastle İle Görüşüyor

Öte yandan Fenerbahçe'nin teklif yaptığı Doumbia'nın , Newcastle kulübü ile sıcak temasta olduğunu belirten Erol , bu transferin sonuçlanmaya yakın olduğunu söyledi. Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna katmak istediği , ancak Milan'a transfer olan Luis Adriano'nun ise Çin kulübü ile transfer görüşme halinde olduğunu kaydetti.