Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel'in sarı lacivertli kulüple sezon sonunda yeni sözleşme imzalaması bekleniyor. Fenerbahçe'de kaptan Volkan Demirel'in sezon sonunda bitecek sözleşmesi tecrübeli ismin takımdan ayrılması dedikodularına neden olmuştu. Ancak yapılan açıklamalar ve alınan bilgiler durumun böyle olmadığını gözler önüne serdi.

Futbol hayatını sarı lacivertlilerde sonlandırmak isteyen 35 yaşındaki kalecinin kontratını 1+1 olarak uzatacağı ve sezon sonunda konuyla ilgili gerekli imzaların atılacağı belirtildi.

MENAJERİ NE DEMİŞTİ?
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Volkan Demirel'e Azerbaycan'dan teklif geldiği haberleri üzerine değerlendirmelerde bulunan Erdinç Şehit, Ajansspor'a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı;

"Volkan Demirel gibi Türk Milli Takım forması giyen ve Fenerbahçe'de uzun yıllardır oynamış ve oynayan bir isim için mutlak suretle bu haberlerin gelmesi normaldir. Fenerbahçe'den ayrılması gibi bir durum söz konusu değildir. 2000 yılında imzaladı ve ondan sonrası teferruat. Fenerbahçe'nin oyuncusudur ve hiçbir problem de yok. Zaten problem olamaz da. Tribünden gelen bir adamdan bahsediyoruz. Bu böyledir... Kontrat imzalarken hiçbir zaman sorun olmamıştır. Pazarlık ve para konuşulmamıştır. Fenerbahçe aşkıyla dolup taşan bir adamdır. 2000'den sonra olan kontratlar teferruattır. Hedefi 40 yaşına kadar oynamak. Ahmet Şahin var, Karabük kalecisi ve 39 yaşında. Avrupa'ya baktığınızda da Buffon var. Fenerbahçe'de oynamak dışında bir şey söz konusu değil." 

YENİ KALECİ ALINACAK
Öte yandan Fenerbahçe'de yedek kaleci durumunda olan Fabiano ile de yollar ayrılacak. Porto'dan kiralanan ismin bonservisi için çaba göstermeyecek olan sarı lacivertli yönetimin Volkan Demirel'e alternatif olabilecek bir isim için çalışma yürüttüğü öğrenildi.

Kaynak:Yeni Şafak