Fenerbahçe, Euroleague Top 16 Turu E Grubu’nun 9. haftasında Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız Telekom’u ağırladığı maçta salondan 72 – 65 galip ayrıldı.

Top 16 turunda yaptığı ilk 7 maçı kazanan sarı lacivertliler, geçen hafta deplasmanda Yunanistan’ın Panathinaikos takımına mağlup oldu ve ilk yenilgisini aldı. Fenerbahçe, yaptığı 8 maç sonunda E Grubu’nda liderliğini sürdürdü. Temsilcimiz Fenerbahçe, Kızılyıldız Telekom mücadelesini de kazanarak galibiyet sayısını 8 yaptı.

Sarı lacivertli takım, Sırbistan temsilcisiyle bu sezon yaptığı 4 maçı da kazandı. Euroleague normal sezonda aynı grupta yer aldığı Kızılyıldız Telekom’u deplasmanda 74-60 mağlup eden Fenerbahçe, sahasındaki maçı ise 79-61 galip tamamladı. İstanbul temsilcisi, top 16 turunda ise Belgrad ekibini ilk maçta 88-65’lik skorla yenmişti, bugün oynanan mücadeleyi de 72 – 65 kazandı.

Bu arada Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Asbaşkanlardan Önder Fırat, Ozan Balaban, Tahir Sarıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Dinçay da takip etti.