Fenerbahçe,  hızlıca bir şekilde gelecek sezon  güçlü bir kadro kurmak isteyen sarı lacivertliler transfer çalışmalarına başladı. Vedat Muriç, Yacine Brahimi ve Max Kruse gibi isimleri gündemine alan Fenerbahçe için Şili basınından  bir iddia geldi.

Ülkede yayın yapan CDF adlı televizyon kanalı, resmi internet sitesi aracılığıyla okuyucularıyla paylaştığı haberde Fenerbahçe'nin  Internacional'den Patrick ile ilgilendiğini yazdı. Haberde Brezilya'nın Internacional takımının Leverkusen'de forma giyen Şilili oyuncu Charles Aranguiz ile ilgilendiği belirtilirken Fenerbahçe'nin de bu transfere Patrick'i alarak olanak sağlayabileceği aktarıldı.

Internacional, Patrick'i 8 milyon euro bonservis bedelle Fenerbahçe'ye satmayı planlarken gelen parayla da eski futbolcusu Aranguiz'i kadroya katmayı hedefliyor. Daha önce menajerinin Internacional'in ikinci başkanı Roberto Melo ile bir görüşme gerçekleştirdiğini doğrulayan Aranguiz, iki ay önce  de kariyerine Leverkusen'de devam etmesinin çok zor olduğunu belirtmişti  

KAYNAK: SUPERHABER