Portekiz basını, Fenerbahçe’nin transfer listesinde yer alan Maicon ve Kelvin konusunda parasal detayları yazdı.

Buna göre sarı-lacivertlilerin ilk etapta 5.5 milyon euroluk bir ödeme yapmayı önerdiği, daha sonraki süreçte de 4.5 milyon euroluk kısmı taksitler halinde ödemeyi düşündüğü aktarıldı.

Gelen teklifin Porto tarafından az bulunduğu ve sıcak bakılmadığı yazıldı. Şu anda Brezilya’da Sao Paolo’da kiralık olarak forma giyen iki futbolcunun Brezilya kulübünde de kalmayı düşündükleri belirtildi. Özellikle 23 yaşındaki hücumcu Kelvin için Porto’nun farklı planlarının olduğu, düşük fiyata bırakmak istemediği kaydedildi.

Kelvin Mateus de Oliveira kimdir?

Kelvin Mateus de Oliveira, 1 Haziran 1993 Brezilya Curitiba doğumlu kanat oyuncusu. Bonservisi Porto’da olan oyuncu, geçen sezon Sao Paulo’da kiralık olarak oynadı.

2011 yazında Porto’ya transfer olan 23 yaşındaki Kelvin, daha sonra sırasıyla kiralık olarak Rio Ave, Palmeiras ve Sao Paulo takımlarında kiralık olarak forma giydi.

Geçtiğimiz Şubat ayında Sao Paulo’ya kiralanan Brezilyalı oyuncu, takımıyla şu ana kadar çıktığı 21 resmi maçta 2 gol atıp 3 de asist yaptı.

Kelvin Oliveira, Vitor Pereira’nın Porto’nun başında olduğu 2013 yılında, ezeli rakibi Benfica’ya 90+1’de attığı golle rakibinin 1 hafta kala 1 puanla önüne geçip şampiyon olmasını sağlamıştı.



Kelvin Oliveira, Ağustos 2013 tarihinde İngiltere’de düzenlenen Emirates Cup’ta Galatasaray’a karşı forma giymişti.

kelvin-porto

-Sporcope-