Shakhtar Donetsk'e elenerek şampiyonlar ligi macerasını tamamlayan ve UEFA avrupa ligi play off turunda yoluna devam edecek olan Fenerbahçe’nin rakibi Atromitos’u, Hürriyet mercek altına aldı...
Yunan ekibi tesislerinin kapılarını bizlere açarken kulübün CEO’su Katia Koxenoglou, Van Persie ve Nani’nin olduğu Fenerbahçe’yi kötü kura olarak değerlendirdi ve şunları söyledi...

“BURASI CEHENNEM OLMAYACAK”
Fenerbahçe büyük bir kulüp ve camia. Önemli büyük transferler yaptılar. Bizim yıllık bütçemiz 7 milyon Euro. Fenerbahçe ile oynamak bizi güçlendirir. Sarı lacivertlileri en iyi şekilde ağırlayacağız. Statta ise atmosfer bir cehennem olmayacak. Ancak işimiz de kolay değil.

Taraftarımız için şunu söyleyebilirim. Tahriklerden mutlaka kaçınmak gerek. Çünkü tepki olabilir. Biz taraftar gruplarımızla temas halindeyiz. Kendi kendilerine olay çıkarmazlar. Fanatikler ne buraya gelsin, ne de İstanbul’a gitsin.

FAVORİ DEĞİLİZ AMA MAÇ 0-0 BAŞLAYACAK
YUNAN ekibinin ünlü oyuncusu Kivrakidis, Fenerbahçe’nin favori olduğunu söyledi. Ünlü oyuncu, “Maça, 0-0 ve her iki takim da 11 kişi ile başlayacak. Herşey sahada belli olacak. Futbolda sürprizlerin sayısı hiç de az değil. Fenerbahçe’nin favori olması aslında bizim işimize geliyor. Bu açıdan biz daha rahatız” dedi.


(Yorgo KIRBAKİ / ATİNA)