UEFA ile yapılan mali disiplin anlaşması çerçevesinde önümüzdeki sezon için en iyi kadroyu kurmaya çalışan Fenerbahçe yönetimi forvet hattı için Inter'in Sevilla'ya kiraladığı Karadağlı forvet Jovetic'i düşünse de bu oyuncunun kiralanmasında çıkacak muhtelem problemlere karşı da önlemini şimdiden almaya çalışıyor. Sarı-Lacivertli yönetim daha önce de gündeme gelen Fransız santrfor Loic Remy'yi de listesine aldı ve bu futbolcunun menajeri ile de temasta bulundu. Bonservisi Chelsea'nin elinde olan ve şu anda yine Premier Lig'de C. Palace forması giyen Remy'yi Chelsea'nin önümüzdeki sezon da kadroda düşünmüyor olması Sarı-Lacivertli yönetim için ciddi bir avantaj teşkil edecek. 30 yaşındaki yıldız hala etkili bir santrfor olarak dikkat çekiyor

ÇABUKLUĞU REMY'NİN EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ
31 kez Fransa Milli Takım formasını giyen ve bu maçlarda 7 gole imza atan Remy'nin en önemli özelliği çabuk oluşu. Bu çabukluğu ona gol vuruşlarında ciddi bir pozisyon avantajı sağlıyor. Loic Remy'nin piyasadaki bonservis değerinin 7 milyon Euro civarında olduğu ve 2 milyon Euro gibi bir bedelle karalanmasının mümkün olduğu gelen haberler arasıda. Fenerbahçe yönetimi şu anda Jovetic ile ilgili girişimlerin Sonucunu bekliyor. Olumsuzluk halinde Remy harekatı başlayacak.

DAHA ÖNCE DE GÜNDEMDEYDİ
Remy geçtiğimiz sezon hem Fenerbahçe'nin hem de Beşiktaş'ın gündemine gelmiş ancak transer gerçekleşmemişti.

SÜREKLİ OYNAMAK İSTİYOR
Geçen sezon Chelsea'de bu sezon da C.Palace'da istediği süreleri alamayan Remy, sürekli forma giyeceği bir kulübe sıcak bakıyor. Remy 2015'de Chelsea ile şampiyonluk yaşamıştı.

Kaynak:Sabah