Fenerbahçe'nin en güçlü taraftar platformlarından FenerKolik,Facebook sayfasından yayınladığı yazı ile Vitor Pereira'ya sahip çıktı.. 


İŞTE O AÇIKLAMA

araftar Uyuma! Medyanın oyununa gelme!
Galatasaray maçından sonra bazı oyunlar ve operasyonlar ardından herkes hocamız Vitor Pereira'nın üstüne gelmeye başladı. Bütün Medya (Gazeteler, Spor Programları vs.) hocamızı kötülemekle görevlendirilmiş gibi sabah akşam Pereira hakkında yalan haberler veya aleyhine propaganda başlatmıştır.
"Başka hoca olsaydı şimdi Fenerbahçe şampiyondu" veya "Taraftar bu hocayı istemiyor" gibi yorumlarda veya anketlerde bulunan Spor Yorumcuları Taraftarlarımızın beynini yıkıyor, Vitor Pereirayı gözümüzün başarısız görmesini sağlıyor.
Evet, kötü bir başlangıç yaptı hocamız, ancak ilk 11'imiz son iki maçtır oturmuş, ve hocamız aradığı kadroyu bulmuştur.
Son 2 maçtır gösterdiğimiz performans rakipleri ve düşmanları korkuttuğunu ve bu yüzden masa başı oyunların başladığını görmemiz alıştığımız ve bildiğimiz şeyler. Bu yüzden taraftarlarımızın düşmanlar karşısında dik durmasını ve hocamızın arkasında durmasını bekliyoruz. Bu pisli düzeni ancak birlikte yeneriz!
Ve bunuda belirtmek isteriz ki, hocamızı zamanı geldiğinde eleştirmesinide bildik, buradan duyurularda yaptık. Ancak şimdi bunun zamanı değildir!
4. Yıldız yolunda önümüze taş koymak isteyenler ile birlikte olma!
Saygılarla,
FenerKolik Yönetim!