COMOLLİ'NİN GENÇLERE GÜVENİ BÜYÜK.

Fenerbahçe bu sezon  yeni Başkan Ali Koç ve Sportif Direktör Comolli önderliğinde yeni ve farklı bir yol izliyor.Alışılagelmiş futbolcuları dışında bu sezon gençlere önem veren Fenerbahçe Berke Özer ve Barış Alıcı'dan sonra en son olarak Ferdi Kadıoğlu'nu Kadrosuna Kattı.3 isminde çok genç futbolcular olması bazı taraftarları heyecanlandırıp mutlu ederken bazı taraftarlı kızdırdı.

Peki FERDİ KADIOĞLU Kimdir?

7 Ekim 1999'da Hollanda'nın Arnhem Şehrinde Doğdu. Hollanda'nın çeşitli altyapı takımlarında forma giydikten sonra ESA Rijkerswoerd'dan NEC Nijmegen'in genç takımına geldi.2016 yılında A Takıma yükselen Ferdi Kadıoğlu'nun mevkisi orta saha. Sağ ayağını çok iyi kullanan Ferdi'nin Hollanda ekibiyle 2021 yılının sonuna kadar sözleşmesi vardı. Şimdiyedek Hollanda U16, U17, U18 ve U19 Milli takımında toplam 29 kez giyen Ferdi Kadıoğlu bu mücadelelerde 7 gol atma başarısı gösterdi. Önceki sezonda Hollanda 2.Lig Takımlarından Nijmegen'de forma terleten Ferdi , 39 karşılaşmaya çıkıp 8 gol atmıştı.

Oynadığı güzel ve etkili futbolla Avrupa'nın büyük kuluplerinin dikkatini çeken ve scoutların gözbebeği olan Ferdi bugün itibari ile Ligimizde Fenerbahçe'de Forma Giymeye Başlamıştır.

YENİ FORMANIN TANITIM YÜZÜ OLDU

Ferdi'nin transferini sosyal medyadan duyuran Fenerbahçe Ferdi'nin üzerindeki Fenerbahçe Yeni Sezon Forması ile birlikte taraftarlarına binevi Yeni Sezon Formasını tanıtmış oldu.

Ferdi Kadıoğlu'na sporundibi.com Ailesi Olarak Fenerbahçe Kariyerinde Başarılar Diliyoruz