Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de bu sezon 12 resmi maçta 11 kez forma giyen Ferdi Kadıoğlu, istikrarlı performanslarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Geçtiğimiz haftalarda Altay karşısında 1 gol ve 1 asist ile takımına 3 puanı getiren, Giresunspor maçında da bir gol kaydeden Ferdi, Kasımpaşa maçı performansıyla da beğeni topladı. Henüz milli takım tercihini yapmayan Ferdi Kadıoğlu'nun annesi Kanada doğumlu Hollandalı, babası ise Türk.

Peki Hollanda'da doğan 21 yaşındaki genç yıldızın Milli Takım tercihi ne?

Hürriyet'te yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin 21 yaşındaki futbolcusu Ferdi Kadıoğlu'na Türkiye'den henüz resmi bir teklif yok. A Milli takımın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz'un Ferdi hakkında bilgiler topladığı ifade ediliyor.

Türkiye A Milli Futbol Takımı'mızın teknik direktörü Stefan Kuntz yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullnamıştı;

"Öncelikle Ferdi Kadıoğlu'nun hangi milli takımı seçeceğine karar vermesi gerekiyor. Daha sonrasında kendisinin Türk vatandaşlığı için başvuruda bulunması lazım. Ardından kendisi için FIFA nezdinde milli takım değişikliği başvurusu yapılabilir."

Sarı Lacivertli futbolcu Ferdi'nin babasından bu doğrultuda flaş bir paylaşım geldi.

Feyzullah Kadıoğlu, Ferdi'nin kimliğini paylaşarak "Ferdi Kadıoğlu TC kimlik Kartı gerisini size bırakıyorum TFF" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Fotomaç