Fenerbahçe'nin forvet oyuncusu Fernandao, Giresunspor maçında çok iyi oynamasalar da istedikleri sonuca ulaştıklarını söyledi.

Çok iyi bir maç çıkarmadıklarını belirten Fernandao, "İstediğimiz görüntüyü sergileyemedik. Saha iyi durumda değildi. İstediğimiz sonucu tanrıya şükür aldık.” değerlendirmesinde bulundu.

Gol pozisyonunda yaşadığı sakatlıkla ilgili konuşan Brezilyalı oyuncu, “İyiyim şu anda. Kendimi kötü hissetmiyorum. Gol anında bir çarpışmadan kaynaklandı. Ayağım biraz döndü. Ben gol için çalışıyorum. Fenerbahçe’ye yardımcı olmak, gol atmak için çalışıyorum. Bunu yapabildiğim için mutluyum.” diye konuştu.

ŞENER: HEDEFE ULAŞACAĞIZ

Sağ bek Şener Özbayraklı ise “Ligde de şampiyonluk için zor maçlar oynayacağız. İyi hazırlandık. Hedefimize en iyi şekilde ulaşacağız. Zor bir deplasmandı, çünkü saha şartlarına baktığımız zaman son derece mutlu edici bir sonuç. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaptık. Çarşamba günü de Giresunspor ile bir maç daha oynayacağız. Ligde de şampiyonluk için zor maçlar oynayacağız. İyi hazırlandık. Hedefimize en iyi şekilde ulaşacağız.” ifadelerini kullandı.


OZAN: ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Ozan Tufan ise "Saha şartları ve devre arasında oynamak yorucuydu. Galip gelmek için buraya geldik. Daha iyi oynayabilirdik. Sahanın zemini bizi biraz geriletti. Top kayıplarımız oldu bunu zemine bağlamıyoruz ama etkisi de oldu. Buraya gelenlere de teşekkür ediyorum.

Fenerbahçe’de üst düzey olduğu için rekabet artıyor. Takımda forma savaşı var. Bende oynamak istiyorum ve o yüzden en iyi şekilde performansımı sergileyip ‘bende varım’ demek istiyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.” ifadelerini kullandı.  



Kaynak: Goal