Fenerbahçe, yılın takası için çalışmalara başladı. Transfer için kaynak yaratmak isteyen Sarı-Lacivertliler'de, hareketli günler yaşanıyor. Takımdan gönderileceklerin başında gelen Emmanuel Emenike'ye Rusya'dan talip çıktı. Devre arasında adı sık sık Rus ekiplerle anılan Emenike hakkında Lokomotiv Moskova Başkanı Ilyan Gerkus "Sezon sonu Emenike'yi düşünebiliriz" dedi. Bu açıklama sonrası Rus ekibinden gelecek teklifi bekleyen Sarı-Lacivertliler kendi tekliflerini hazırlayarak Rus ekibine sunmaya hazırlanıyor.

SOSA OLMADI FERNANDES
Devre arasında ortaya sahaya yaratıcı bir oyuncu arayan Sarı-Lacivertliler, Beşiktaş'tan İtalyanların ünlü kulübü Milan'a transfer olan Jose Sosa için girişimlerde bulunmuş ancak olumsuz yanıt almışlardı. Fenerbahçe, yine Kara Kartal'ın eski oyuncusu Manuel Fernandes'i gözünü kestirdi. Lokomotiv Moskova'da forma giyen Portekizli yıldızı kadrosuna katmak isteyen Kanarya, Rus ekibe Emenike'ye karşılık Fernandes + 3 milyon euro isteyecek.

BİR TAŞLA İKİ KUŞ
Sezon sonu golcüsü Ari ile yollarını ayırması beklenen Moskova temsilcisinin teklife sıcak bakması beklenirken 3 milyon euroda indirim talep etmesi bekleniyor. Sarı-Lacivertli takımda ise bir taşla iki kuş vurmanın peşinde. Hem Emenike'nin yüksek maaşından kurtulacak olan F.Bahçe hem de orta sahaya ihtiyacı olan oyuncuyu para ödemeden kadrosuna katacak. Portekizli oyuncunun da daha önce yaşadığı Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı öğrenilirken, Fernandes bu sezon 15 maçta 4 gol atarken 7 de asist yaptı. Portekizli'nin Rus ekiple 2019'a kadar sözleşmesi bulunuyor.