Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, sağ gösterip sol vurmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler’in Hollanda ekiplerinden PSV'nin 47 yaşındaki teknik adamı Phillip Cocu ile anlaştığı öne sürülüyordu. Bu gelişmeler üzerine Weley Sneijder'inde menajerliğini üstlenen Gudio Albers, Cocu’nun durumunu hakkında açıklama yaptı.

Ünlü menajer Albers konu hakkında, "No Cocu. PSV’yi çalıştırmaya devam edecek.Aldığım bilgiler o yönde. Hollanda’dan başka kimle ilgilendikleri hakkında bilgim yok." sözlerine yer verdi.

Bu sıcak gelişme sonrası Fenernahçe’nin, Yıldız teknik adam Jurgen Klopp’un eski yardımcısı Buvac ile anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi. 56 yaşındaki çalıştırıcı şu anda boşta bulunuyor. Buvac’ın, Klopp’un Dortmund ve Liverpool’da uyguladığı ‘Pres+hızlı atak’ sitemini geliştiren mimar olarak biliniyor. Ayrıca Zeljko Buvac’ın, Cocu’ya göre daha uygun şartlarda çalışmayı kabul ettiği de belirtildi. Buvac, taktik ve oyuncu yönetimi konusunda Avrupa’nın en iyi antrenörlerinden olarak gösteriliyor.

Kaynak - Akşam